Luna de miere intarziata: pro si contra

Luna de miere intarziata: pro si contra

Se pare ca amanarea lunii de miere este un nou trend. Tot mai multe cupluri aleg sa isi petreceaca vacanta de dupa nunta la ceva timp dupa aceasta. Daca nici tu nu stii ce varianta sa alegi, am facut o lista cu vantajele si dezavantajele optiunilor.
luna de miere intarziata

Avantaje

Daca nu pleci in luna de miere a doua zi dupa nunta vei avea ceva mai mult timp de respiro. Te-ai chinuit cu toate pregatirile pentru nunta, ai trecut printr-o petrecere obositoare si acum te urci in avion/masina si pleci? Mai bine mergi acasa, te bucuri de cadourile pe care le-ai primit, e multumesti oaspetilor si iti pui putina ordine in viata dupa atata agitatie.

Aceste zile de calm iti vor oferi sansa sa te relaxezi. Astfel, te vei putea bucura mult mai mult de oportunitatile din luna de miere. Cu nivelul de energie ridicat te vei putea aventura in excursii si provocari culturale, nu vei zace obosita pe un sezlong.

In plus, o luna de miere intarziata poate fi si mai glamour. O luna de miere planuita in perioada nuntii se poate sa nu fi beneficiat de un buget prea ridicat, tocmai pentru ca toti banii mergeau spre organizarea petrecerii.


luna de miere intarziata

Dezavantaje

Imediat dupa nunta, mirele si mireasa sunt intr-o perioada cat se poate de romantica. Asa ca ideea unei calatorii spre un loc nou, cata vreme inca au inimioare in ochi pare extrem de incitanta. Cu cat lasi mai mult timpul sa treaca, cu atat veti intra in rutina.

Si tocmai aceasta rutina te poate aduce in punctul in care sa uiti sau sa nu mai consideri necesara o luna de miere. Multe mirese au ramas fara mult dorita luna de miere pentru ca nu au profitat de moment. Dupa patru ani de casnicie, cel mai probabil nu mai poti numi o vacanta bine meritata luna de miere.

In plus, ca proaspat casatoriti veti obtine cu mult mai usor atat zilele libere de care aveti nevoie, cat si o oferta avantajoasa de calatorie.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.