Luna de miere luxoasa in Costa Rica

Luna de miere luxoasa in Costa Rica

Vremea magnifica si mediul relaxant plaseaza Costa Rica printre cele mai populare locuri asociate lunii de miere, astfel ca in randurile de mai jos vom realiza o prezentare a luxuriantului spatiu.

 

Fie ca va propuneri sa va relaxati pe plaja, sa beneficiati de tratamente Spa sau sa gustati o serie de activitati, pachetele turistice concepute pentru Costa Rica vor raspunde cu siguranta cerintelor dumneavoastra.

Obositi dupa lunga calatorie, in prima zi veti avea nevoie de odihna, motiv pentru care va recomandam sa va orientati catre un hotel de lux din San Jose. Daca rezervati o camera cu vedere catre Central Valley, veti fi uimit de frumusetea peisajelor naturale.

Unul dintre cele mai interesante puncte de pe itinerariul dumneavoastra ar trebui sa fie o calatorie la Penisnula Osa, una dintre cele mai impresionante destinatii turistice. Aici puteti experimenta amestecul regiunii acletcie dintre viata animala si cea vegetala, in conditiile in care peninsula devine spatiu pentru jumatate dintre toate speciile de animale gazduite de Costa Rica.

Este probabil sa vedeti multe specii de pasari si de maimute si, daca sunteti deosebit de norocoasa, puteti avea surpriza de a intalni exemplare rare ale junglei, de tipul jaguarilor. Parcul National Corcovado din cadrul peninsulei numara 140 de specii de mamifere, alaturi de 177 de tipuri de amfibieni si reptile si alte 367 de specii de pasari.

Va recomandam, de asemenea, o vizita in cadrul districtului La Fortuna, regiune cunoscuta pentru lojele de lux, de unde puteti admira vulcanul Arenal. Activ pentru mai bine de 40 de ani, vulcanul straluceste intr-un mod aparte pe parcursul noptii. Va puteti ocupa timpul si cu activitati din timpul zilei, asa ca atractiile turistice ale Hanging Bridges sunt demne de consemnat. Puteti incerca, de asemenea, activitati din categoria surfingului, calariei, plimbarilor si caiac-canoe-ului.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.