Luna de miere pentru iubitorii sporturilor extreme

Luna de miere pentru iubitorii sporturilor extreme

Temperaturile scazute si ninsorile fac din iarna anotimpul ideal pentru a va bucura de experientele oferite de sporturile extreme.

 

Festivaluri de iarna

Sarbatoriti iarna cu mancare, cultura, sculpturi de gheata si sporturi in aer liber! Winterlude transforma Ottawa intr-o fantezie iernatica in fiecare februarie. Activitatile pe care le au la dispozitie turistii sunt dintre cele mai variate, incluzand patinaj pe cel mai mare patinoar din lume, concursuri de sculpturi de gheata si concerte muzicale.

Winter X Games celebreaza sporturile extreme de iarna pe timp de zi si concertele plasate in centrul orasului in cursul noptii.

luna de miere

Carnavalul Saranac Lake are loc in fiecare an in orasul cu acelasi nume din New York. Amplasat in Muntii Adironack, orasul este inconjurat de frumuseti naturale. Festivalul de zece zile dispune de un palat de gheata si de o varietate de evenimente sportive (schi, patinaj, hochei, baseball). Paradele de costume, mesele festive, dansurile si evenimentele de teatru nu lipsesc.

Hotel de gheata

Pe langa factorul de noutate, hotelurile de gheata ofera turistilor o sumedenie de activitati unice, din categoria privitului stelelor. Procesul de constructie al acestor cladiri este reluat in fiecare an, tinand cont ca apropierea sezonului calduros conduce la topirea lor.

luna de miere hotel

Gheata provine de la raurile si lacurile locale, hotelurile fiind deschise publicului larg din luna decembrie si pana la inceputul lunii aprilie. Printre putinele obiecte care nu sunt realizate din gheata se numara usile, restul pieselor de mobilier fiind rezultatul priceperii sculptorilor.

Luna de miere “olimpica”

Daca va numarati printre fanii sporturilor de iarna, alegeti o destinatie in care se desfasoara Jocurile Olimpice de Iarna. Vizitati Canada Olympic Park din Calgary, unde va puteti ocupa timpul pe partiile de schi.

luna de miere

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.