Machiajul miresei cu ochi caprui

Machiajul miresei cu ochi caprui

Lipsit de culori complementare, irisul maroniu se sustrage regulilor aplicarii unei game limitate in materie de nuante de farduri. In cele ce urmeaza, va oferim cateva sugestii pentru machiajul de nunta al ochilor caprui.

Nuantele potrivite ale creioanelor, de la albastru pana la auriu

 Privilegiati din perspectiva paletelor coloristice adecvate,  ochii caprui suporta creioane in nuante de albastru, maro, gri-albastrui, auriu, purpuriu sau violet, care combinate, in doua sau trei variante, conduc la o valorificare superioara a acestora.

La polul opus, nuantele metalizate, completate de cele aurii, respectiv argintii stau, de asemenea, la originea unei evidentieri pregnante a irisului colorat in maro.

Tusul, adaptat culorii predominante a machiajului

 Pentru sublinierea ochilor caprui, specialistii in frumusete recomanda pentru ceremonia de oficiere a casatoriei nuante variind de la albastru marin si pana la mov, adecvat machiajului in tonuri albastre, respectiv purpurii.

Aplicarea rimelului adecvat ochilor caprui

 Rasucirea genelor, urmata de aplicarea stratului de mascara este unul dintre cei mai importanti pasi aplicati in saloanele de frumusete de make-up artisti. In privinta nuantelor asociate rimelului, acestia vorbesc despre clasicul negru, excentricul albastru si naturalul maro.

Rujurile bordeaux, fucsia si rosii – leitmotive ale machiajului de mireasa

 Rozul rece, cel pastelat, palid, rosul sau ciclamenul “incalzesc” culoarea irisului, impregnand un aspect stralucitor ochilor maronii.

Cum realizati machiajul ochilor colorati in tonuri de maro

 Functionand ca baza, fondul de ochi ales intr-o nuanta neutra imbraca spatiul cuprins intre gene si sprancene. Aplicarii unui ton inchis asociat acestuia in zona pliurilor pleoapei, imbinat treptat cu nuantele care completeaza partea dreapta a sprancenei ii urmeaza adaugarea unei culori inchise si unitare a fondului de ochi, dispusa in colturile exerioare ale pleoapei. Stratul de mascara aplicat in aceeasi zona desavarseste machiajul ochilor.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.