Machiajul pentru tenul uscat

Machiajul pentru tenul uscat

Iarna poate fi un dusman puternic pentru pielea ta si iti poate strica machiajul pentru nunta. Insa tenul uscat nu trebuie sa devina o problema pentru un machiaj irezistibil. Iata cateva lucruri pe care trebuie si nu trebuie sa le faci.


machiaj pentru pielea uscata


Pasul 1: Pregatirea

Ce sa faci
Incepe cu un ten curat si hidratat, hidratarea fiind elementul de baza pentru o piele uscata. Dupa ce ai aplicat crema, expertii recomanda sa astepti cinci minute pentru ca ea sa penetreze pielea.

Ce sa nu faci
Nu folosi o crema pentru corp in loc de cea de fata, pentru ca s-ar putea sa aiba efectul contrar. Crema pentru fata este recomandat sa contina ulei de avocado, de migdale si uleiuri minerale.

machiaj pentru pielea uscata

Pasul 2: Corector

Ce sa faci
Foloseste un corector hidratant, care sa uniformizeze culoarea fetei. Te va ajuta sa reduci zonele de roseata sau depigmentarile.

Ce sa nu faci

Nu aplica intai fondul de ten si apoi corectorul. Altfel, cantitatea de fond de ten pe care va trebui sa o folosesti va fi mai mare.


machiaj pentru pielea uscata

Pasul 3: Fondul de ten


Ce sa faci
Daca tenul tau este extrem de uscat, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa folosesti un fond de ten pudra. Aceasta iti va usca si mai mult pielea si o va face sa para obosita. In plus, pudra se aseaza pe riduri, accentuandu-le.

Ce sa nu faci
Nu alege un produs pentru un alt tip de ten. Ai grija ca pe sticluta sa scrie “hidratant”, pentru ca cele pentru ten mixt sau gras au o formula pe baza de pudra.


machiaj pentru pielea uscata

Pasul 4: Machiajul ochilor


Ce sa faci

Pentru ca pielea ta este uscata, sunt mai multe sanse sa ai riduri fine in jurul ochilor. De aceea, un fard crema poate fi alegerea potrivita, pentru ca nu accentueaza ridurile.

Ce sa nu faci

Nu folosi orice demachiant, ci unul special pentru zona sensibila de sub ochi.machiaj pentru pielea uscata

Pasul 5: Buzele

Ce sa faci

Buzele sunt extrem de sensibile la schimbarile de vreme, de aceea este important sa folosesti un balsam de buze. Totusi ocoleste produsele care au ca ingrediente mentolul sau eucaliptul pentru ca iti vor usca si mai mult buzele.

Ce sa nu faci

Nu exagera cu rujul mat. Desi este bun pentru ca rezista mai mult, iti va usca si mai mult buzele, dandu-le un aspect scorojit.

machiaj pentru pielea uscata
Pasul 6: Obrajii

Ce sa faci

Femeile cu tenul uscat se plang adesea ca este greu sa aplice egal culoarea in obraji. Blushul este absorbit diferit, ramanand o culoare prafuita, neincorporata. Pentru o aplicare uniforma, foloseste degetul inelar, cu care sa tamponezi pometii, apoi amesteca culoarea cu miscari circulare.

Ce sa nu faci

Nu folosi clasicul blush pudra, ci inlocuiste-l cu unul crema, care re ingrediente hidratante.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.