Machiajul primaverii 2010

Machiajul primaverii 2010

 

Sezonul primavara-vara 2010 debuteaza cu o gama de sugestii inedite in materie de machiaj. Daca ar fi sa gasim un element comun intre toate propunerile designerilor celebri, acesta ar fi feminitatea, care denota frumusetea interioara, care pune in valoare atitudinea si personalitatea. Fiecare designer a ales sa accentueze un element central: sprancenele, ochii sau buzele.

Iti propun in continuare o scurta incursiune in fascinanta lume a machiajului, prezentandu-ti cele mai importante tendinte pentru sezonul primavara/vara 2010:

ChanelSprancene conturate si obraji trandafirii

Sprancenele subtiri, aproape trasate din creion nu mai sunt de mult timp in actualitate. Designerii propun o forma cat mai naturala pentru sprancene si nuante cat mai apropiate de cea a parului. Alege produsele cu textura usoara, care sa nu le incarce, si in niciun caz nu folosi un creion negru pentru definitivarea sprancenelor! Pentru a retusa micile imperfectiuni (goluri sau linii care nu urmaresc fidel forma), alege produsele sub forma de pudra, pe care sa le aplici cu ajutorul unei pensule.

Machiajul obrajilor propune nuante cat mai naturale, de roz sau piersica. Blush-ul nu se mai aplica pana spre tample, cum se intampla in sezonul trecut, ci accentul cade pe centrul pometilor, pentru un aspect tineresc.

Aceste tendinte sunt redate cel mai bine de catre propunerile Chanel pentru acest sezon. Sursa de inspiratie a fost femeia romantica, aproape copilaroasa, naturala si stilata in acelasi timp. Culorile propuse pentru machiajul ochilor sunt bejul, umbrele in nuante de ametist, bronz si sampanie. Buzele sunt evidentiate printr-un ruj roz-bej, lansat de Chanel in aceasta primavara.

Christian DiorBuze seducatoare, in rosu aprins

Iata o propunere pentru acest sezon care readuce in prim-plan senzualitatea stilului feminin american, dupa modelul lui Marylin Monroe. Pastrand aceeasi linie a naturalului pentru linia sprancenelor si machiajul obrajilor, Christian Dior propune buze perfect conturate, evidentiate prin nuante cat mai vii.

Rosul aprins avantajaza atat buzele subtiri, cat si pe cele mai pline, reinventand ideea feminitatii in ceea ce priveste machiajul: de aceasta data, elementul central al senzualitatii sunt buzele, lasand pe un loc secundar machiajul provocator si rece al ochilor.

Christian Dior propune culori pastelate pentru machiajul ochilor, alegand in principal nuantele de albastru si portocaliu. Fardul de obraz ales trebuie sa fie cat mai natural, in ton cu nuanta tenului si cu machiajul ochilor.

 

Ochi pastelati, in nuante de lila

Paleta cromatica pentru machiajul ochilor in acest sezon propune nuante pastelate, cum sunt bejul, umbrele in nuante de ametist, bronz, sampanie, albastru, portocaliu sau lila. Genele perfect conturate pun si mai mult in evidenta privirea, intensificand culoarea aleasa pentru machiajul pleoapelor.

Si Versace propune pentru sezonul primavara/vara 2010 un machiaj natural, cu accent insa pe zona ochilor. Nuanta folosita pentru evidentierea privirii este lila-ul. Pentru buze, s-a folosit un gloss in nuante cat mai naturale, de consistenta mata sau lucioasa. Fardul de obraz pastreaza aceeasi linie a simplitatii, mergand pe tonuri cat mai apropiate de culoarea tenului.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.