Madalina si Marius Ciobotaru

Madalina si Marius Ciobotaru

Specialistii de la agentia Pink House Events au reusit sa le implineasca visul Madalinei si lui Marius Ciobotaru, organizandu-le nunta asa cum si-au dorit, preluand din maretia balurilor regale. Iata o nunta extrem de eleganta, cu elemente de decor rafinate:

Rochia de mireasa: Madalina a purtat o rochie din tul si dantela, de culoare alb-crem, model princess. Cerceii au fost imprumutati, rochia a fost noua, iar accesoriile de par au fost vechi, pastand astfel traditia.

Costumul de mire: Marius a ales un costum negru, de tip smoching.

Tema nuntii: bazata pe balurile regale de altadata, de tipul „Fairy Tale”, incepand de la alegerea rochiei, a locatiei si a decorului (materiale pretioase – brocard ivoire si dantela aurie – sfesnice, multe lumanari in toata sala, accesorii aurii) pana la marturii, care au constat in cufere miniaturale.

Buchetul miresei: precum o pata de culoare, a fost compus din trandafiri in tonuri de roz, lila si violet, presarat cu orhidee phalenopsis violeta.

Tortul: cu patru etaje, rotund, acoperit cu martipan crem perlat si decorat cu flori naturale, a avut compozitia din ciocolata belgiana alba, cu migdale si ciocolata cu lapte.

Momente de spectacol: dans sportiv si oriental – Yasmin.

Valsul mirilor: valsul vienez , in interpretarea lui Julio Iglesias.

Original: parintii mirelui si-au sarbatorit casatoria in aceeasi sala, in urma cu 35 de ani, primind de la hotelul respectiv o medalie. Aceasta a fost inmanata mirelui inainte de vals, intr-o atmosfera plina de emotie.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.