Magdalena si Adrian Tudose

Magdalena si Adrian Tudose

Iata o nunta organizata ca la carte de cei doi miri, de la decorul salii, la tinute, marturii si momente de spectacol. Magdalena si Adrian si-au dorit un eveniment care sa impace toate gusturile, impresionandu-si invitatii prin varietatea muzicala, concursurile cu premii, declaratiile de dragoste si marturiile cu ravas.

Cununia religioasa: Biserica Kretzulescu, Bucuresti

Tinuta la cununii: la Starea Civila au fost echipati de munte, deoarece imediat dupa terminarea acesteia au plecat in luna de miere in Sighisoara. Rochia de la cununia religioasa s-a dorit a fi ceva original, insa nu socant; astfel, culoarea a fost cappucino, iar croiala tip sirena. Costumul de mire a fost in stil clasic, de culoare neagra.

Organizare: s-au ocupat singuri de tot, iar pentru a se limita la bugetul disponibil, au gasit solutia perfecta de inlocuire a ansamblului de dans: ei insisi.

Au intampinat neplaceri in comandarea lumanarilor pentru cununia religioasa, acestea sosind cu trandafiri portocalii, in loc de galbeni. Consecinta a fost ca nu s-au mai asortat cu cocardele pregatite din mini trandafiri, astfel trebuind sa le schimbe.

Marturiile au avut cate o surpriza in ele – un biletel pe care scria cateva cuvinte dintr-o ghicitoare, un gand despre iubire si casatorie, culese din carti si din filme.

Buchetul miresei: a fost alcatuit din 21 irisi mov, exact asa cum si-l dorea. Aceasta culoare a dat tonul nuntii, asortandu-se si cu palaria miresei.

Tortul: a fost comandat direct de la fabrica, pentru a fi siguri ca este exact cum si-au dorit, anume din fructe, in forma dreptunghiulara. Locul artificiilor a fost luat de lumanari.

Muzica: au vrut sa impace toate gusturile, de aceea au ales melodii din fiecare gen muzical.

Special: au realizat singuri momentele de spectacol ale serii, dansand cu masti pe fata pe melodia lui Bryan Adams – „Have you ever loved a women”. Totodata, au organizat concursuri cu premii, declaratii de dragoste, toate desfasurandu-se cu bucurie si voie buna.

Sfat de la cei doi miri: nu va stanjeniti sa aratati tuturor iubirea ce-o purtati. Consultati-va in privinta alegerilor si lasati lucrurile sa se desfasoare cat mai natural. Indiferent de intampinati obstacole, relaxati-va, caci exista solutii la toate.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.