Manifest pentru naturalete

Manifest pentru naturalete

Versace, Chloé si Emilio Pucci – acestea sunt numele cu rezonanta ale podiumurilor, ce ofera o binemeritata oda naturaletii. Astfel, castiga popularitate lungimea peste medie a podoabei capilare, cu o simetrie aproape de standardele perfectiunii, dar si buclele proeminente, ce completeaza liniile vestimentare Anna Sui.

Accesoriile spectaculoase, despre identitatea feminina

Castigand teren in ierarhia preferintelor publicului, accesoriile spectaculoase conduc la conturarea identitatilor dintre cele mai diferite, ingloband elemente culturale si stiluri ce, in ciuda antagonismului, se completeaza perfect. Dovada in acest sens ne este oferita de colectia designerului Giorgio Armani pentru 2012, concentrata asupra imbinarii detaliilor cu forma neregulata cu cele geometrice, conducand la o simbioza perfecta intre cele doua.

 

Coafuri naturale

 

Ca laitmotiv al colectiei, mentionam tehnica origami, transpusa în accesorii si a carei sursa inspirationala provine de la Philip Treacy. Elementele florale decupate din peisajul “Tarii Soarelui-Rasare” întregesc liniile vestimentare propuse de creatorul de moda italian.

 

Coafuri geometrice

Impletituri in note ludice, in topul galeriilor de moda

Romantismul, accentele boeme si versatilitatea – iata cateva dintre avantajele pe care le comporta impletiturile si cozile rasucite. Inzestrate cu semnficatia strabaterii unui interval invers temporal, catre perioada copilariei, acestea domina sursele de inspiratie ale galeriilor de moda Carlos Miele si Lanvin, care le prefera in completarea tinutelor dintre cele mai variate.

 

Coafuri podium

 

Pe langa acestia, Valentino aduce în prim-plan femeia decupata din peisajul revolutiei bolsevice, a carei coafuri este reinterpretata în stilul romantic si inconfundabil al Parisului. Cu o pregnanta influenta retro, aceasta serveste drept element de aprobare a elegantei primordiale, specifica luxuriantelor creatii aparute sub semnatura casei de moda cu o traditie datand din secolul trecut.

 

Impletituri

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.