Margareta, detaliul nuntii tale

Margareta, detaliul nuntii tale

Cand vine vorba de decorul nuntii, indicat este sa te inspiri din florile tale preferate si sa creati o tema in jurul acesteia – tema care va lumina personalitatea dvs. In randurile ce urmeaza veti descoperi cum puteti introduce margareta in decorul ceremoniei de nunta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tortul de nunta

 

tort


Tortul este o parte foarte importanta din ziua nuntii de aceea este indicat sa-l decorezi cat mai frumos. Margareta este o floare gingasa si potrivita pentru decorul tortului, poti opta pentru margarete albe si o pasta facuta din zahar de culoare galbena. Acest aspect este dulce si romantic, cu toate ca exista o multime de margarete care acopera etajul superior al tortului de nunta.

Invitatia de nunta

 

invitatii


Incepe planificarea nuntii din momentul in care ai spus “Da!” astfel vei avea timp sa treci prin toate etapele pe care ti le-ai propus. Poti alege pentru invitatia de nunta o margareta frumoasa si impresionanta precum cea din imaginea de mai jos.

Rochiile domnisoarelor de onoare

 

rochie


In cazul in care doresti ca domnisoarele de onoare sa aiba aceleasi rochii poti decora simpaticele rochite cu margarete. Fie ca le sugerezi sa le poarte ca un accesoriu de par sau ca podoaba pentru rochia de onoare.

Buchetul miresei

 

buchet


Margareta este o floare foarte frumoasa si impresionanta. Poti opta sa iti faci buchetul de mireasa din margarete astfel vei avea buchetul mult visat.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.