Marithe revolutioneaza rochia de mireasa

Marithe revolutioneaza rochia de mireasa

 

Schimbam rochia de mireasa la propriu! Ce spui de 5 rochii de mireasa pentru nunta ta? Toate in cadrul aceluiasi pret!

 

Marithe lanseaza revolutia 5 in 1 – conceptul UNIC de rochie de mireasa care se modifica in doar cateva secunde!

Nu mai trebuie sa ALEGI acum poti avea TOATE rochiile de mireasa pe care ti le doresti.  Ne-am saturat de decizii si nelamuriri, pentru nunta ta  vrem sa iti oferim  ABSOLUT TOT – o rochie ampla de printesa, maneci, bretele, fusta scurta, fusta balerina, rochie sirena, culoare, funda, panglici, sclipici, si simplu si complicat si amplu si elegant.

 

Totul intro rochie unica special adaptata nevoilor si preferintelor tale.

 

Accesul se face exclusiv pe baza de programare la numarul de telefon 0720.355.285.

 

 

 

 

Mai mult! Rochia de mireasa 5 in 1 Marithe este prima care poate fi refolosita. Cum? Simplu! Toate fashionistele din lume iubesc o fusta scurta de tulle.

 

 

Nici Rihanna nu a ramas rece in fata unei asemenea  tentatii.

 

 

Iar daca vrei sa o imiti pe Sarah Jessica Parker, din iunie Marithe iti ofera si varianta dubla a fustei de tulle – o parte alba si o  alta mint!

 

 

Nici rochia lunga a versiunii 5 in 1 nu se lasa mai prejos. Toate trendsetterele au cel putin o versiune! Inclusiv fiica rebela a lui Mick Jagger,  Georgia.

 

 

Marithe revolutioneaza conceptul de  rochiei de mireasa! De acum inainte rochia de mireasa clasica va ramane istorie, pentru ca tu vei purta o rochie din colectia Metamorphosis by Marithe.

 

Evenimentul, promovat de Ideal Mariaj, aduce in prim plan cea mai inovatoare idee din domeniu – rochia de mireasa ce poate fi refolosita si tranformata!

 

Marithe iti propune deja clasica rochie 5 in 1 (purtata si de Adelina Pestritu)  dar si o serie noua de rochii din acelasi stil, care iti permit sa ai in acelasi timp o rochie de sirena, una scurta dar si una printesa. Cum este posibil? Simplu! Rochiile de mireasa Marithe sunt singurele care iti garanteaza ca vei fi cea mai frumoasa mireasa fara a renunta la un stil anume.

 

 

Profita de reduceri

 

In cadrul evenimentului vor fi lansate noile modele tip 5 in 1 dar si noi rochii semnate Marithe. Fiecare viitoare mireasa care va alege o rochie Marithe va beneficia de o transformare radicala realizata de make-up-artistul Luminita Susanu.

 

 

In plus toate rochiile Marithe din colectiile anterioare vor beneficia de reduceri de pana la 70%- rochii semnate de designeri celebri incepand de la 1,500 de lei!

 

Vino la Marithe pentru a beneficia de toate surprizele si reducerile momentului! Viziteaza-ne in noua noastra casa din Strada Nicolae Caramfil, nr 59.

 

Accesul se face exclusiv pe baza de programare la numarul de telefon 0720.355.285.

 

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.