Marturii dulci

Marturii dulci

Marturiile au rolul de a le aminti oaspetilor pe care i-ai avut alaturi cand ai spus “da” de stilul nuntii tale si de personalitatea mirilor. Asa ca de ce nu ai alege sa te abati de la norme, prin oferirea invitatilor tai unui suvenir dulce? Urmareste mai jos propunerile noastre.

 

Fie din vanilie sau ciocolata, prajiturile tip sandwich au o nota speciala, datorita celofanului care le inveleste. Iar daca nunta ta a fost formala, fii sigura ca spiritul sa va fi excelent transmis mai departe.

marturii dulci

Nimic nu functioneaza mai bine ca simbol al romantismului decat forma inimii, asa ca alege sa o imprimi pe un ambalaj incolor care sa inveleasca prajituri cu aroma de vanilie.

marturii dulci

Iar daca vrei sa iti lasi amprenta pana in cele mai mici detalii, monogramele sunt modul ideal de a face acest lucru.

Ofera-le invitatilor prajituri pereche, alese in culori complementare si imprima pe ele numele tau si al celui pe care ti l-ai ales ca sot pentru restul vietii.

marturii dulci

Nimic nu se potriveste mai bine in decorul unei nunti mexicane decat marturiile in acelasi ton.

Si cum ele trebuie sa fie dulci, noi iti sugeram desertul traditional din Mexic pastelitos de boda, facut din nuci si migdale.

Iar daca te pasioneaza arta culinara, poti incepe prin a coace chiar tu prajiturile pe care le vei oferi oaspetilor tai. Cu siguranta, ei vor aprecia astfel de marturii.

marturii dulci homemade

Nu doar buchetele de flori pot fi grupate in functie de culori, ci si dulciurile. Iar rozul este indeajuns de dulce ca sa transmiti romantismul nuntii tale.

marturii dulci

 

Sursa foto: Martha Stewart Weddings

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.