Marturii elegante

Marturii elegante

Marturiile sunt printre cele mai importante detalii ale zilei nuntii. Nu doar ca le va aminti oaspetilor tai de “da”-ul raspicat de la Starea Civila, cat vor vorbi de la sine despre stilul si personalitatea ta. Si pentru un decor complet in cazul unei ceremonii de casatorie formala, alege marturiile de nunta elegante.

 

Poti incepe chiar cu un card sub forma unei invitatii pe care sa inscriptionezi numele tau si al mirelui, alaturi de data in care va veti uni destinele.

marturii

Dulciurile sunt alese din ce in ce mai des ca marturii, iar cutiile cu bomboane personalizate vor fi cu siguranta pe gustul oaspetilor tai. Iar un avantaj pe care il ofera este pretul mic in schimbul carora pot fi achizitionate.

marturii de nunta
Daca nunta ta se va desfasura pe plaja, marturiile sub forma unor cutii de palmieri sunt cele mai potrivite din care poti alege.

marturii de nunta

Si daca vrei ca ele sa poarte amprenta ta si a mirelui tai, fii creativa si ofera-le cate un tricou cu numele vostru inscriptionat pe ele!

marturii de nunta

Nu putine sunt la numar miresele care isi doresc o nunta eco-friendly, iar alegerea ideala pentru ele o constituie chiar marturiile din hartie reciclata.

marturii de nunta

Permisive din punct de vedere financiar sunt si suporturile din ceramica, care vor fi cu siguranta apreciate de oaspetii tai.

marturii de nunta

Si daca te intrebi cum ai putea sa iti exprimi recunostiinta fata de cei care ti-au fost alaturi in cea mai importanta zi din viata, spune-le un sincer “multumesc” imprimat pe un semn de carte.

marturii de nunta

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.