Marturii Florale

Marturii Florale

O nunta de primavara se traduce in flori, flori si alte flori. Deci, de ce nu ai urmari aceeasi linie si cand vine vorba despre marturii? Arata-le invitatilor cat de importanta este prezenta lor in cea mai frumoasa zi din viata ta printr-un cadou romantic, dar care o sa si reziste.


Ierburi in ghiveci

Cumpara mici ghivece simple de teracota in care sa plantezi din timp diferite ierburi aromatice. Poate parea prea eco, dar cum ar fi ca invitatii tai sa poata da aroma mancarii cu verdeata din propriul cadou? Daca nu vrei sa mergi pana intr-acolo, alege mici ghivece cu muschi, in care poti infige numele invitatului, pentru a-si gasi mai usor locul.

Fiecare vas poate avea o eticheta cu numele voastre, ale mirilor, impreuna cu data casatoriei si chiar un citat interesant.Bulbi si seminte

Cand te gandesti la primavara, este clar ca iti vine in minte si faptul ca este perioada ideala pentru a incepe sa cultivi o gradina de flori, fie ea si pe balcon.

Asa ca iti poti ajuta invitatii sa decoreze. Pune bulbi de lalele in suporturi opace pentru lumanari si decoreaza cu o floare din hartie. Pentru seminte, alege plicuri colorate, de care sa prinzi o funda mare, in culorile petrecerii si un biletel de multumire. Pune-le pe toate intr-un cosulet impletit, in centrul mesei si vei avea si un element de decor.Cutiute inflorite

Pentru o nunta de primavara, chiar si marturiile trebuie sa contina macar o floare. Impodobeste cutii simple cu bujori si fundite si vei scapa de grija decoratiunilor pentru masa. In ele poti avea clasicele migdale sau chiar semintele cu care sa poata cultiva plantele.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.