Marturii haioase pentru invitatii tai

Marturii haioase pentru invitatii tai

Marturia de nunta le va aduce invitatiilor tai mereu aminte de nunta ta. Ideal Mariaj iti propune o marturie speciala, una care sa le aduca zambetul pe fata oaspetilor tai: o marturie haioasa.
Daca vrei sa ai parte de o nunta creativa, poti incepe de la alegerea marturiilor de nunta.

Mai jos ai un top al celor mai amuzante decoratiuni pentru nunta de unde poti alege.

1. O pusculita pentru bani – este o marturie haioasa care va starni rasete printre invitati datorita semnificatiei. De asemenea, poti sa pui alaturi un mesaj la fel de amuzant, de exemplu: “Pentru a va tine bani in siguranta!”

 

Marturie

 

2. Ratele casatorite – un cuplu de rate imbracate in tinute de nunta vor fi alegerea ideala. Pot avea dubla utilizare: marturie de nunta si jucarie dupa nunta pentru copii.

 

Marturie

 

3. Printul cel frumos – poti darui tuturor invitatele printul din poveste…in forma de broasca. Este o marturie amuzanta, dar care va face toate fetele sa sarute broscoiul.

 

Marturie

 

4. O sticla cu petale de trandafiri – este o marturie romantica, dar daca ne gandim la faptul ca petalele sunt puse intr-o sticla de vodka ne aduce zambetul de buze. Iubirea te imbata!

 

Marturie

 

5. Frisbee – poate cea mai inventiva marturie. Imprima pe jucarie o fotografie cu voi doi si un text amuzant si ai cea mai haioasa marturie de nunta.

 

Marturie

 

 

Mai multe modele de marturii unice si haioase poti gasi aici.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.