Home / Beauty  / Ingrijire  / Masaj de relaxare special pentru tine

Masaj de relaxare special pentru tine

Vrei sa te simti perfect in ziua nuntii tale, nu-i asa? Ce poate fi mai frumos decat o sedinta de masaj efectuata de  un profesionist?

Ai putea sugera prietenelor tale sa mergeti impreuna la o astfel de sedinta daca te simti in vreun fel jenata sa mergi singura, si in plus s-ar putea ca la un moment dat sa te plicisesti, asadar cu cat veti merge mai multe cu atat va fi mai amuzant.

1

Considera-l cadoul tau de nunta oferit tie insati!

Istoria ne-a aratat ca masajul s-a practicat in toate timpurile si sa dezvoltat la toate popoarele cunoscute. Masajul a fost unul dintre primele si simplele mijloace descoperite de oameni pentru alinarea suferintelor.

Masajul de relaxare si intretinere este recomandat tuturor persoanelor sanatoase, indiferent de vârsta, care doresc sa îsi mentina starea de sanatate si sa previna imbolnavirea. Dupa caz acest masaj se poate face cu ulei, crema sau combinati de uleiuri sau creme, masajul poate avea durate si intensitati diferite.


1

Efectul unui masaj se vede imediat, vei  observa starea de vitalitate si energizare ce o avea dupa fiecare sedinta de masaj.

Masajul poate sa stimuleze sau sa calmeze, in functie de ritmul si de profunzimea mangaierilor. El poate atenua tensiunea, stresul, poate calma durerile , sa relaxeze muschii incordati si sa indeparteze starea de apatie. Masajul, mai presus de toate ne da o senzatie de bine. Masajul are un efect psihologic clar, creeand senzatia de bine in tot corpul.  


2

La o simpla cautare pe internet vei gasi o multime de saloane care efctueaza astfel de masaje, care mai de care mai imbietoare. Asa ca ia-ti inima in dinti si accepta provocarea!

Masajul reuseste sa detensioneze intregul corp si sa dea vigoare si forta organismului. Ajuta intr-o mare masura la eliminarea stresului si a oboselii, avand pe deasupra si un efect terapeutic, acela de a stimula circulatia sangvina si de a ajuta la eliminarea toxinelor.


3

Prin masarea intregului corp cu miscari specifice pentru fiecare zona, folosind creme hidratante cu arome relaxante, sau uleiuri speciale pentru masaj, vei putea mentine starea de sanatate.

Exista mai multe tipuri de masaje, il vei alege pe cel ce ti se potriveste cel mai bine. Poti alege un masaj cu miscari ceva mai dure sau cu atingeri moi si relaxante.


4

Ambele sunt la fel de folositoare organismului. Masajul poate intari o articulatie slabita sau poate mobiliza o articulatie intepenita.

Masajul executat cu putere le tonifica, iar masajul executat cu moderatie le inmoaie. Exista mai multe procedee de efectuare a masajului. Procedeele principale sunt: netezirea (efleurajul); frictiunea; framantarea; tapotamentul. Procedeele secundare constau din: vibratii, cernut, rulat; presiuni, tractiuni, scuturari.

5

Uleiurile ce iti vor fi aplicate au un rol important deopotriva. Uleiurile esentiale au actiune intensa si pastreaza pielea hidratata, creand o senzatie de catifelare.

Un ulei pentru  masaj relaxant ce contine uleiuri esentiale de lavanda, afrodisiac, regenerant cellular este excelent pentru piele matura. Iti vei alinta astfel, pe langa muschi si articulatii si mirosul, cu aceste uleiuri parfumate si iti vei rafata pielea totodata.


POST TAGS:

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT