Home / Beauty  / Ingrijire  / Masaj pentru talpi inainte de ziua cea mare (II)

Masaj pentru talpi inainte de ziua cea mare (II)

Avand in vedere ca urmeaza o zi foarte epuizanta pentru tine, in care va trebui sa dansezi foarte mult, sa fii cat mai vioaie si cat mai plina de energie, atunci ai cu siguranta nevoie de un masaj pentru talpile tale, deopotriva inainte si dupa marele eveniment.

Masajul talpii este o practica foarte veche folosita ca metoda de relaxare si vindecare, aplicata prima data in urma cu mai bine de 5000 de ani de catre greci, egipteni, japonezi si chinezi.

1

Piciorul este un corp omenesc in miniatura, pentru ca toate organele, glandele si partile corpului au puncte reflexe in talpa.

De aceea, prin masajul picioarelor, organismul este ajutat sa elimine toxinele, circulatia sanguina se imbunatateste si dezechilibrele dispar, mai repede sau mai tarziu, in functie de boala, vechimea ei si modul de viata al fiecaruia.


1

Pentru un masaj aplicat spre relaxare, uleiurile sunt si ele parte integranta a intregului proces.

Uleiurile esentiale aplicate pe talpi sunt absorbite imediat in fluxul sanguin, oxigenand organismul.


2

Multi reflexoterapeuti sunt specialisti si in aromoterapie si utilizeaza efectele benefice combinate ale acestor doua metode, respectiv aplicarea de uleiuri si masajul in sine.
 
Mai intai relaxeaza-te cu un dus caldut pentru detensionarea muschilor, dupa care incepe masajul de la glezna, se continua cu calcaiul si apoi cu varfurile (miscarile se vor repeta de cateva ori); talpa se maseaza dinspre centru spre partile laterale, folosind miscari circulare.


3

Daca ai pe cineva in zona care te poate ajuta, ca sa nu iti faci singura masajul, ar fi perfect; daca nu, poti incerca si singura, nu e deloc dificil.

Important este ca intreg organismul tau sa fie in perfecta armonie inainte de ziua nuntii, pentru ca toate campurile energetice sa fie in armonie, iar tu sa fii zambitoare si fericita!


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT