Masaj pentru talpi inainte de ziua cea mare

Masaj pentru talpi inainte de ziua cea mare

Avand in vedere ca urmeaza o zi foarte epuizanta pentru tine, in care va trebui sa dansezi foarte mult, sa fii cat mai vioaie si cat mai plina de energie, atunci ai cu siguranta nevoie de un masaj pentru talpile tale, deopotriva inainte si dupa marele eveniment.

Masajul talpii este o practica foarte veche, folosita ca metoda de relaxare si vindecare, aplicata prima data in urma cu mai bine de 5.000 de ani de catre greci, egipteni, japonezi si chinezi.

Intre anii 475-221 i.Hr., reflexologia era foarte populara si avea bune rezultate curative.

1

De-a lungul secolelor VI-VII d.Hr., aceasta terapie s-a intins in Japonia, Coreea. Prin secolul al XVII-lea, reflexologia s-a extins si in Europa.

Nu e nici un secret faptul ca in spatele unui banal masaj se ascunde o stiinta milenara – reflexoterapia. Reflexoterapia actioneaza asemanator cu acupunctura, numai ca in loc de ace se foloseste apasarea unor puncte reflexogene specifice, apasare care stimuleaza zone specifice din organism.


1

Organele si sistemele corpului uman sunt interconectate intre ele si au in acelasi timp legaturi vasculare nervoase. Astfel, nu numai ca un asemenea masaj te va relaxa, dar va avea un bun efect aspura tuturor organelor tale interne.  

Prin masaj se faciliteaza circulatia sanguina si transportul toxinelor spre organele de eliminare sau detoxifiere.


3

Un avantaj al reflexoterapiei este verificarea starii de sanatate a unui individ intr-un timp foarte scurt.

Corpul omenesc este comparat cu o baterie. Daca echilibrul este perturbat, curentul nu ajunge unde trebuie.


4

Reflexoterapia este cea care ajuta la refacerea circuitului, favorizeaza inceperea unui proces de vindecare si creeaza conditiile optime pentru autovindecare.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.