Meniu cu iz de basm
Nu neglijati niciodata partea de meniu, mai ales cand aveti o nunta tematica. In cazul unei teme de poveste, totul porneste de la vesela si tacamuri si se termina cu un tort autentic, intr-o forma cu totul si cu totul speciala. In fiecare detaliu trebuie introdus un iz de basm, nu trebuie sa lipseasca vanatul si sosurile din fructe. Fiti originali si asigurati-va ca inclusiv aranjarea mancarii va fi speciala.
Povestea cea mai frumoasa din viata nu poate fi decat cea de la inceput de drum, alaturi de persoana iubita, fascinatia efemera la care fiecare dintre noi viseaza chiar din perioada adolescentei.
Participarea la primul eveniment important din viata noastra, nunta, trebuie sa se desfasoare sub auspiciile personalizarii petrecerii. Fiecare detaliu trebuie sa satisfaca in primul rand placerile cuplului, dar la fel de bine si surpriza oferita invitatilor. Participantii la o „nunta de poveste” sunt foarte importanti. Ei trebuie sa intre in acest rol alaturi de gazde. Nunta de poveste poate avea un caracter fascinant prin modul de a ne imbraca, unde putem aborda o tinuta ca-n basme, de a lua fata de acasa calare pe un cal alb sau intr-o caleasca si de a organiza desfasurarea evenimentului intr-un cadru natural, unde mesele pot fi acoperite cu matase si voal alb, vesela sa fie de cea mai buna calitate, muzica ambientala atent selectionata, iar mancarea de cea mai buna calitate, cu o prezentare inedita.
In acest context, va propun urmatoarele meniuri:
Meniu 1
Open bar
Rulada de curcan, servita cu smochine si salate
Batog de somon, servit cu icre rosii
Rulou de morun Siberian
Medalion de strut, servit cu sos de portocale
Muschi de vita in aluat, servit cu ciuperci de padure pe pat de cartofi afumati
Tort Saint Honoré
Fructe
Cascada de ciocolata
Meniu 2
Open bar
Rulada de spada cu legume
Carpaccio de ton rosu
Cocteil de crevete in mantie de aur
Medalion de morun, servit cu capuccino de lamaie
Piept de rata, servit cu sos de portocale
Muschi de vita cu sos din patru branzeturi
Tort Diplomat
Petit four
Fructe
Meniu 3
Open bar
Cocteil de langustina
Calamar umplut cu legume si ciuperci, Carpaccio de vita cu salate
File de lup de mare in crusta de aluat, servit cu legume
Medalion de cerb cu fructe de padure
Muschi de porc umplut cu ciuperci si trufe, servit cu rondele de cartofi
Tort de ciocolata, Petit four
Fructe, Inghetata
There are no comments