Meniul receptiei de nunta restranse
Selectarea unei firme de catering pentru o nunta restransa poate fi un proces laborios, cu atat mai mult cu cat reprezentatii acestora solicita clientilor un numar de oaspeti. Odata ce v-ati decis asupra numarului de invitati, nu va ramane decat sa contactati firma de catering potrivita.
Aperitive
In cadrul unei receptii de nunta de dimensiuni retranse, serviti doar aperitive care sa le permita oaspetilor dumneavoastra o mobilitate totala. Bruschetele, chiftelele, crevetii, braza sirulourile din oua sunt numai cateva dintre aperitivele pe care vi le sugeram.
Paste
Serviti mai multe tipuri de paste alaturi de boluri de sosuri diferite, astfel incat oaspetii de la receptia dumneavoastra de nunta sa se paota bucuara de varietate. Un bar de paste este o idee destul de recurenta in cadrul receptiilor de nunta de peste hotare.
Preparate apreciate de oaspeti
Mancarurile familiare celor apropiati in meniul nuntii constituie una dintre cele mai utilizate modalitati pentru a incorpora sentimentul de familiaritate in campul propriei nunti. Serviti preparate culinare ca friptura de vita sau de pui, alaturi de cartofi. Optati pentru preparete etnice, care sa va reflecte cultura.
There are no comments