Mihaela Matusa

Mihaela Matusa

Mihaela Matusa, din Bucuresti, a avut parte de transformarea la care s-a asteptat pentru cea mai importanta zi din viata sa. I-au fost alaturi Dana Argesan si stilistii de la saloanele Abbate.

Transformarea

Pentru cununia civila

   * Coafura

Volumul parului a fost dat din perie, prin crearea unor bucle mari si lejere. Aspectul natural a fost completat prin sustinerea parului pe spate, cu ajutorul unor panglici din satin. Acest tip de coafura este recomandat pentru ceremoniile scurte, buclele necesitand o fixare repetata.

   * Machiajul

Punctele de luminozitate fixate au fost: arcada si unghiul interior al ochilor. Pleoapele au fost accentuate cu ajutorul unui fard mai inchis la culoare, aplicat sub ochi. Dupa trasarea unui contur negru pe rama inferioara a ochilor si inclusiv pe conjunctiva, s-a aplicat mascara waterproof, dupa care gene false. Pe pleoape s-a aplicat un fard sidefiu, cu reflexe ivoire. Buzele au fost conturate cu o nuanta de piersica si estompate cu un ruj in acelasi ton. Pe decolteu s-a aplicat o pudra satinata. Pentru retusuri, Mihaelei i-a fost recomandat sa foloseasca in ziua nuntii pudra si gloss.

Pentru cununia religioasa

   * Coafura

Este indicata lungimea medie pentru par, deoarece parul lung pare rar, iar cel scurt – lipsit de volum. Stilistii i-au recomandat Mihaelei nuanta cea mai potrivita trasaturilor ei: blond roze. Coafura cu volum intr-o parte a fost construita prin bucle aranjate intr-un coc, accesorizate cu o floare in ton cu acestea; o astfel de coafura trebuie pozitionata cat mai spre ceafa.

   * Machiajul

Pistruii Mihaelei au fost estompati cu ajutorul unui fond de ten compact. Forma fetei, triunghiulara, a necesitat aplicarea blush-ului in diagonala pometilor.

Fotograf: Dragos Cristescu
Make-up: Dana Argesan
Hair: Nina Eftimie, salon Abbate

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.