Min Agostini: Viata desfasurata pe podium

Min Agostini: Viata desfasurata pe podium

Min Agostini este cunoscuta in buticurile de moda din intreaga lume mai cu seama in America de Sud si in Spania. Creatiile sale destinate sexului frumos sunt sinonime cu eleganta si aspectul elaborat. Creatoarea de moda si-a extins afacerea inceputa in Buenos Aires in marile capitale ale modei, aceasta dezvoltand pana in prezent mai bine de noua linii vestimentare cu itemi de la pantofi pana la rochii elegante de seara.

 

Instruita ca arhitect in Statele Unite ale Americii, Agostini a deprins dragostea pentru moda odata cu finalizarea studiilor. Luxoase si purtand aprenta stilului sau unic, hainele sale au facut inconjurul lumii, ajungand pe piete din est precum Tokyo. Criticii de moda intampina dificultati in incadrarea pieselor vestimentare in categoria informala sau formala, aceasta producand elementele ce pot fi cu succes purtate cu aproape orice ocazie.

Linia vestimentara “Plegados” este o declaratie pentru dezvoltarea modei destinate climatului cald. Pantalonii fin aceasta colectie sunt confectionati din materiale luminoase si lejere, fiind completati de accesorii din categoria esarfelor petru partea superioara a corpului. Cu ocazia colectiei dezvaluite la Muzeul National de Arta Decorativa din Barcelona, Agostini a surprins publicul printr-o linie de rochii formale in verde si alb, una dintre acestea fiind completata de clasica esarfa, ca sigiliu estetic al stilului Agostini. De altfel, odata cu prezentarea “Six O’Clock Tea” aceasta a introdus noi concepte, fiind un alt exemplu al capacitatii de extindere a brandului. “Scandaloase” si “neobisnuite” – astfel au fost catalogate rochiile designerului care imbina aspectele traditionale cu cele inovative.

Primavara anului 2011 o aduce pe Agostini ca parte importanta din cadrul evenimentului Mercedes Benz Fashion Week, desfasurat anual in “orasul care nu doarme niciodata”. Aceasta a fost distinsa cu prestigiosul premiu “Tjera de Plata”, castigand distinctia “Designerul Anului” pentru capacitatea sa foarte buna de surprinderea formelor feminine.

“Eu nu gandesc inainte ce ar trebui sa fac. Cand creez o piesa vestimentara, nu fac altceva decat sa ascult de materiele. “

Agostini este exemplul perfect pentru schimbarea climatului economic in lume, extinzandu-se in locuri precum Japonia, China si SUA. Buticurile sale sunt, de altfel, o confirmare asupra succeselor exonomice inregistrate in Argentina.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.