Minimal si rochia de mireasa

Minimal si rochia de mireasa

Redu la minim toate elementele tinutei tale pentru ziua nuntii. Si nu este vorba numai de ele per ansamblu, ci si de croiala acestora. Linia rochiei trebuie sa fie cat mai simpla, fara detalii care ar incarca-o. Pentru a te lamuri cat mai exact ce presupune acest stil, Maya Fashion iti raspunde la toate intrebarile.

Cum definim stilul minimal pentru rochia de mireasa?

Minimalism nu inseamna doar rochii simple, cu croieli clasice, cuminti. O rochie de mireasa in stil minimal presupune avangardism, inovatie, romantism sI totodata gingasie. Materialul din care este realizata o astfel de rochie are un rol determinant pentru a desavarsi o astfel de tinuta.

Cui i se potriveste acest stil?

Stilul minimal se potriveste femeilor delicate, pedante, care stiu sa-si puna in valoare tinuta fara a mai apela la coafuri sau machiaje sofisticate. Femeile care au o anumita maturitate pot adopta cu succes acest stil, clasic si lejer. Nu li se potriveste insa femeilor nonconformiste, carora le plac volanele, faldurile, trenele lungi sau aplicatiile bogate.

Putem vorbi despre minimal ca stil in trend?

Stilul minimal este in tendinte, chiar din ce in ce mai multi designeri romani l-au preluat si l-au transformat, actualizandu-l si dandu-i un aer sofisticat. Aspectul neglijent se obtine foarte usor, fiind pe placul femeilor care au o fire romantica. Rochiile cu modele inspirate din alte culturi sunt, de asemenea, foarte cautate. Observam ca tot mai multe femei cer modele in stil etno, elen sau chiar japonez.

Care este cromatica potrivita stilului minimal?

Paleta cromatica se bazeaza pe culori calde, discrete, cum ar fi alb, ivoire, crem. Rochiile din material crem scot din anonimat orice tinuta.

Daca mireasa adopta un stil minimal pentru rochie, mirelui ce i s-ar potrivi?

Smochingul clasic, negru, sobru, este ideal pentru mire, pentru ca protagonista nuntii nu trebuie sa fie eclipsata de acesta. Braurile, vestele sau lavalierele trebuie evitate in acest context.

Accesorii potrivite stilului minimal?

Stilul fiind cat mai simplu, accesoriile ies usor in evidenta, in special daca sunt de dimensiuni mari, chiar opulente. Recomandam siragurile din perle, cerceii neincarcati, de dimensiuni mici. Datorita aurei de romantism care imbraca stilul minimal, evantaiul si umbrela din datela sunt un must-have, accesorii care completeaza perfect un astfel de stil. Poseta trebuie sa fie de dimensiuni cat mai mici, obligatoriu lucrate din acelasi material ca si rochia. Pentru o tinuta desavarsita, voalul este recomandat sa fie lung, in mai multe straturi, din tul mat.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.