Mireasa Lazaro – delicata si romantica

Backgroundul lui Perez te-ar putea duce cu gandul ca acesta s-a nascut pentru a fi designer. I-a servit drept exemplu chiar mama sa, care concepea rochii de mireasa pentru intreaga comunitate din Cuba. Iar bucuria de pe chipul tinerelor aflate in prag de casatorie a fost un argument indeajuns de puternic pentru ca Lazaro sa urmeaze o cariera in industria modei.

 

La 25 de ani de la crearea primei tinute care purta eticheta numelui sau, designerul si-a extins imperiul cladit cu multa truda, detinand doua divizii: Lazaro si Tara Kelly. Si spre bucuria mireselor din intreaga lume, nici nu se inchipuie facand altceva decat rochii. Lazaro a devenit cunoscut pe intregul mapamond datorita stilului sau, iar ca sigiliu estetic al sau s-a impus broderia plina de fantezie.

lazaro primavara 2012

Perez vede potentialul fiecarei rochii de care se inconjoara, asa ca in conturarea creatiilor sale incepe cu ceva simplu ca o floare, lasand “povestea” sa decurga de la sine. Iar cel mai bun critic este chiar el, care trece toate rochiile create prin filtrul sau sever de selectie. Asa procedeaza si cu colectia de rochii destinate miresei de primavara, care abunda in detalii pretioase, broderii realizate manual si in croiuri cat se poate de originale.

lazaro toamna 2012

Iar rezultatul este un aspect dramatic, conferit de absenta bretelelor din rochie. Lazaro vine si in asteptarea dorintelor miresei care nu vrea sa treaca neobservata in ziua nuntii, careia ii propune rochii cu detalii opulente.

colectie lazaro toamna 2012

Cu siguranta nu vei regreta daca ai ales Lazaro pentru momentul in care vei spune “da”, cu atat mai mult cu cat receptia ta de nunta va fi formala.

Mostenitoare imperiului Swarovski - nunta de vis

Cand esti mostenitoarea unui imperiu de talia celui detinut de...

Julie Vino 2018- Incursiune in Cuba

Designerul de origine israeliana ofera clientelor sale rochii de mireasa glamour...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.