Mireasa lui Stéphane Rolland

Mireasa lui Stéphane Rolland

Stéphane Rolland este faimos pentru prezentarile sale de pe podiumurile de moda, in special pentru felul sau dramatic de a reprezenta atractia colectiei: mireasa.

 

Ea nu este niciodata o mireasa traditionala, intotdeauna stralucind fiecare centimetru ce-o intruchipeaza. In toate sezoanele suntem nerabdatoare sa-i admiram noile creatii, asteptandu-ne la orice, deoarece nu ne mai poate mira nimic cand stim ca isi face aparitia pe podiumul de moda. Sau ar trebui sa spunem altar?

“Nunta trebuie sa intruchipeze esenta intregii colectii, astfel ca in fiecare sezon doresc ca mireasa sa fie punctul culminant al spectacolului”, a declarat creatorul de moda Stéphane Rolland. “Imi place sa introduc elemente traditionale atat in cadrul lucraturilor, cat si al creatiilor, astfel mi se pare firesc ca mireasa sa aiba o aparitie glorioasa la final”.

 

Rochia de mireasa

 

Cea mai recenta mireasa de-a lui Rolland, invaluita de 45 de metri de matase si jerseu din lana, a avut ca punct forte defilarea dramaticei rochii de catre celebrul manechin Yasmin Le bon. Inspirata din activitatea arhitectului Michael Deverne, rochia a fost sustinuta in fata de anumite fire metalice, care au creat o trena demna de toata admiratia.

 

Rochia de mireasa

 

Pentru colectia sa de toamna/iarna 2011/2012, piesa centrala de atractie este reprezentata de catre kimonoul tricotat. In stilul caracteristic al lui Rolland, maiestria sa a fost cel putin uimitoare.

 

Kimono

 

O alta creatie demna de tinut minte este salopeta sa de un portocaliu ars, realizata special pentru sezonul primavara-vara 2011. Aceasta a fost fabricata din 35 de metri de matase satinata si a necesitat munca a patru maini indemanatice pentru a o termina in 150 de ore.

 

Salopeta

 

In 2010, piesa de rezistenta a colectiei pentru sezonul primavara-vara a cantarit in jur de 70 de kg, fiind realizata in decursul unei saptamani, cu ajutorul unei echipe de 10 experti. Era si normal, pentru brodarea a 25.000 de bucati de materiale din plexiglas, taiate individual.

 

Rochie plexiglas

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.