Mireasa Lusan Mandongus in 2012

Cu un istoric de 20 de ani in industria rochiilor de mireasa, Lusan Mandongus s-a remarcat prin designul care reflecta o abordare glamour. Iar feminitatea si romantismul tinutelor sale il fac ideal pentru mireasa moderna.

 

Culegandu-si inspiratia inclusiv din cultura orientala, Lusan Mandongus este rezultatul entuziasmului designerilor, fascinatiei pentru moda anilor ’20 si lumii al carei atribut esential este simplitatea.

Femeia Lusan Mandongus este independenta, increzatoare in sine si cu un gust foarte rafinat pentru haine. Iar aceste atribute se transfera asupra creatiilor galeriei de moda, o expresie a sarmului si o adevarata opera de arta.

lusan mandongus

Incepand din 1991, Lusan Mandongus a devenit sinonimul elegantei clasice. Colectiile de rochii de mireasa sunt expresia luxului care invaluie siluetele feminine intr-o aura de seductie.

Lusan Mandongus foloseste materiale ca satinul, taftaua, matasea, dantela frantuzeasca si tulul.

lusan mandongus

Galeria de moda conceputa ca o mica afacere in Hong Kong numara in magazine in Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Japonia, Germania, Norvegia, Italia si Orientul Mijlociu. Rochiile

Lusan Mandongus au preturi incepand de la 2.600 pana la 3.600 de dolari.

Mostenitoare imperiului Swarovski - nunta de vis

Cand esti mostenitoarea unui imperiu de talia celui detinut de...

Julie Vino 2018- Incursiune in Cuba

Designerul de origine israeliana ofera clientelor sale rochii de mireasa glamour...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.