Mirele unei nunti etno

Ai ales ca tema generala a nuntii traditiile pur romanesti? Veti servi invitatii la intrare cu paine si sare, veti dansa numai pe melodii de mult uitate, adevarate bijuterii ale folclorului, iar mireasa va arata ca o Ileana Cosanzeana cu cozi impletite si o iei legata cu brau?

Atunci mirele nu poate decat sa completeze imaginea idilica purtand un costum de inspiratie traditionala cu nasturi si butoniere cu broderii etno. Poti sa te inspiri din volumele de istorie, care iti vor oferi o imagine mai clara asupra trendurilor din moda.

1

 

Un costum traditional romanesc ce poate fi folosit ca si tinuta a ginerelui poate fi cel al pandurilor de la 1821 sau uniforma militara dinainte de Primul Razboi Mondial.


1

 

Aceast tip de costum are o croiala apropiata de linia naturala a corpului si insertii care dau prestanta si rigoare tinutei, precum vipusca, medalii sau epoleti.

2

 

Portul traditional romanesc se plaseaza intr-o zona cromatica deschisa, alb, bej, crem sau gri, ceea ce va permite mirelui sa accesorizeze liber in functie de preferintele personale.


4

 

In functie de dorintele sale, mirele poate inlocui camasa si braul cu o ie si un brau traditional care vor conferi tinutei o nota de originalitate.

 

Toamna la genul masculin

Cu parfumul, coloritul si frumusetea sa, toamna este anotimpul perfect...

Nunta de top model : John Swiatek si Hanne Gaby Odiele

Fotomodelul belgian Hanne Gaby Odiele s-a casatorit pe 2 august...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.