Mirese celebre in Vera Wang

Mirese celebre in Vera Wang

Caracterizate de stilul artistic, modern si luxos, creatiile semnate de Vera Wang reflecta cel mai inalt nivel al industriei rochiilor de mireasa. O dovedesc purtatoarele celebre ale rochiilor de mireasa care ii duc mai departe sigiliul estetic, printre care se numara Ivanka Trump, Kim Kardashian si Chelsea Clinton.

 

Manipulare sculpturala a materialelor pentru ziua “da”-ului

Familia Kardashian are o relatie apropiata cu legendara creatoare de moda. “Cand te gandesti la casatorie, zici Vera Wang”, a declarat Khloe aflata in pragul casatoriei cu jucatorul de baschet Lamar Odom in luna septembrie a anului 2008.

rochie-mireasa-khloe-kardashian

Rochia in stil sirena alba, cu deja traditionala centura a colectiilor lui Wang a populat paginile revistelor de moda.

Asa s-a intamplat si cu tinuta purtata de sora sa, Kim, cu ocazia ceremoniei de casatorie cu Kris Humphries, ceva mai traditionala decat a acesteia.

Daca Khloe a optat pentru o rochie care ii urmarea delicat linia corpului, Kim a afisat in timpul schimbului de juraminte o tinuta princiara, realizata din tul si accesorizata de o diadema realizata din diamante.

kim-kardashian-rochie-mireasa

Rochia fiicei lui Donald Trump a fost inspirata de tinuta purtata de Grace Kelly, cu ocazia casatoriei in 1956. Maiestoasa si serioasa – astfel a fost descrisa tinuta Ivankai, realizata din trei sortimente distincte de dantela in nuanta fildesului.

rochie-mireasa-ivanka-trump

Populara culoare s-a transferat si asupra rochiei purtata in ziua cea mare de Chelsea Clinton, care a preferat pentru nunta proprie materiale ca tulul, satinul sau organza, completate de o centura realizata din detalii pretioase. Buchetul de hortensii albe a impresionat cei 400 de invitati din cadrul festivului moment prin simplitate.

rochie-mireasa-chelsea-clinton

25 mii de dolari – acesta a fost pretul rochiei de mireasa purtata de Mariah Carrey cu ocazia ceremoniei de oficiere a casatoriei cu Tommy Mottola in 1993. Pentru marea zi, artista s-a indreptat catre o tinuta clasica, cu volum in partea inferioara.

rochie-mireasa-mariah-carey

Vera Wang s-a impus drept unul dintre cele mai populare branduri in preferintele celebritatilor, originalitatea creatiilor sale cucerindu-le intru cu totul. Jennifer Garner, Sharon Stone sau Uma Thurman sunt alte exemple de vedete care au ales Wang pentru marele “da”.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.