Mirese celebre in Vera Wang

Caracterizate de stilul artistic, modern si luxos, creatiile semnate de Vera Wang reflecta cel mai inalt nivel al industriei rochiilor de mireasa. O dovedesc purtatoarele celebre ale rochiilor de mireasa care ii duc mai departe sigiliul estetic, printre care se numara Ivanka Trump, Kim Kardashian si Chelsea Clinton.

 

Manipulare sculpturala a materialelor pentru ziua “da”-ului

Familia Kardashian are o relatie apropiata cu legendara creatoare de moda. “Cand te gandesti la casatorie, zici Vera Wang”, a declarat Khloe aflata in pragul casatoriei cu jucatorul de baschet Lamar Odom in luna septembrie a anului 2008.

rochie-mireasa-khloe-kardashian

Rochia in stil sirena alba, cu deja traditionala centura a colectiilor lui Wang a populat paginile revistelor de moda.

Asa s-a intamplat si cu tinuta purtata de sora sa, Kim, cu ocazia ceremoniei de casatorie cu Kris Humphries, ceva mai traditionala decat a acesteia.

Daca Khloe a optat pentru o rochie care ii urmarea delicat linia corpului, Kim a afisat in timpul schimbului de juraminte o tinuta princiara, realizata din tul si accesorizata de o diadema realizata din diamante.

kim-kardashian-rochie-mireasa

Rochia fiicei lui Donald Trump a fost inspirata de tinuta purtata de Grace Kelly, cu ocazia casatoriei in 1956. Maiestoasa si serioasa – astfel a fost descrisa tinuta Ivankai, realizata din trei sortimente distincte de dantela in nuanta fildesului.

rochie-mireasa-ivanka-trump

Populara culoare s-a transferat si asupra rochiei purtata in ziua cea mare de Chelsea Clinton, care a preferat pentru nunta proprie materiale ca tulul, satinul sau organza, completate de o centura realizata din detalii pretioase. Buchetul de hortensii albe a impresionat cei 400 de invitati din cadrul festivului moment prin simplitate.

rochie-mireasa-chelsea-clinton

25 mii de dolari – acesta a fost pretul rochiei de mireasa purtata de Mariah Carrey cu ocazia ceremoniei de oficiere a casatoriei cu Tommy Mottola in 1993. Pentru marea zi, artista s-a indreptat catre o tinuta clasica, cu volum in partea inferioara.

rochie-mireasa-mariah-carey

Vera Wang s-a impus drept unul dintre cele mai populare branduri in preferintele celebritatilor, originalitatea creatiilor sale cucerindu-le intru cu totul. Jennifer Garner, Sharon Stone sau Uma Thurman sunt alte exemple de vedete care au ales Wang pentru marele “da”.

Mostenitoare imperiului Swarovski - nunta de vis

Cand esti mostenitoarea unui imperiu de talia celui detinut de...

Vocea Elsei din Frozen s-a casatorit

Indina Menzel, superba voce a Elsei din desenul animat Frozen,...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.