Misterele datei nuntii

Misterele datei nuntii

Alegerea datei nuntii este de o importanta deosebita pentru tanarul cuplu, deoarece ziua respectiva va ramane gravata cu litere de aur in memoria lor, a familiei si prietenilor care le vor fi alaturi. In incercarea de a face ca nunta sa fie una reusita si perfecta, multe mirese se simt nelinistite de diverse detalii. Astrologia si numerologia te ajuta sa cunosti daca data nuntii tale este de bun augur. Afla acum ce energii astrale influenteaza acest eveniment unic din viata ta in functie de ziua in care ti-ai planificat-o.

 

misterele datei

 

– Nunta ta va fi un eveniment despre care se va vorbi mult timp. Data de intai se afla sub influenta Soarelui, exprimand petrecere, generozitate si multa voiebuna. Vei surprinde nuntasii prin creativitatea de care ai dat dovada in organizarea nuntii. Cuvantul-cheie: exuberanta.

 

misterele datei

 

2 – Aflata sub influenta Lunii, daca ai ales aceasta dataa pentru nunta ta, inseamna ca te leaga o dragoste adanca, misterioasa. Familia si prietenii inseamna foarte mult pentru voi. Nunta pe data de 2 va fi una plina de intimitate, caldura afectiva si momente memo­rabile.  Cuvantul-cheie: intimitate.

 

 

3 – Aceasta zi este a lui Jupiter, planeta belsugului. Bunul gust si fastul caracterizeaza nunta ta. Nuntasii vor fi impresionati de muzica si mancarea buna. Generozitatea ta va fi apreciata si recompensata prin cadourile pe care le vei primi. Cuvantul-cheie: belsug.

 

misterele datei

 

4 – Nunta ta se va distinge prin buna organizare si realismul de care ai dat dovada. Nuntasii vor aprecia mo­mentele traditionale, realizate cu maiestrie. Va iesi totul conform planului daca ai ales data de 4 pentru nunta ta.  Cuvantul-cheie: traditie.

 

misterele datei

 

5 – Daca ai ales ziua de 5 pentru nunta ta, trebuie sa stii ca tineretul va avea un rol important in desfasurarea petrecerii, ei simtindu-se in largul lor. Spontaneitatea domina aceasta zi. Impreuna cu viitorul sot, trebuie sa te pregatesti pentru o surpriza din partea nuntasilor. Cuvantul-cheie: veselie.

 

misterele datei

 

6 – Aceasta zi este sub influenta planetei Venus, planeta dragostei si pasiunii. Ai dorit o nunta romantica, precum in povesti si iata ca o vei avea. Venus garanteaza armonia pe tot parcursul evenimentului. Momentele voastre de tandrete vor aduce zambetul pe buzele nuntasilor. Cuvantul-cheie: romantism.

 

misterele datei

 

7 – Daca ai ales aceasta data pentru nunta ta, inseamna ca in adancul sufletului incerci sa te diferentiezi de ceilalti si sa organizezi o nunta originala. Vei reusi sa-ti tii nuntasii cu sufletul la gura de mai multe ori si sa-i impresionezi sincer. Cuvantul-cheie: creativitate.

 

misterele datei

 

8 -Aceasta zi este patronata de Saturn, planeta maturitatii si a karmei. Nunta ta nu este doar un eveniment in care toata lumea se bucura, ci reprezinta o etapa deosebit de importanta pentru viata ta, fiind un moment karmic, care te va uni cu viitorul sot pentru toata viata. Cadourile de nunta vor fi multe daca faci nunta in ziua a 8-a. Cuvantul-cheie: destin.

 

misterele datei

 

9 – In aceasta zi, pasiunea, voia-buna si altruismul sunt la putere. Ai ajuns la un moment important, de desavarsire, deoarece ziua de 9 reprezinta o etapa de finalizare. In aceasta zi, voi, doua jumatati ale unui singur cerc, veti arata in fata tuturor cat de bine va completati. Cuvantul-cheie: desavarsire.

 

misterele datei

 

10 – In aceasta zi speciala, nu vei avea nici o grija daca ai lasat o persoana de incredere sa se ocupe de treburile importante; ramane sa te distrezi si sa ai incredere in faptul ca totul va fi perfect. Este o zi a perfectiunii si complimentele te vor asalta. Cuvantul-cheie: perfectiune.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.