Mituri spulberate pentru invitatii tai

Mituri spulberate pentru invitatii tai

Sunt cateva idei care au intrat in mintea noastra cand vine vorba de nunti si de comportamentul pe care trebuie sa il avem atunci cand suntem invitati. Asa ca am analizat cateva dintre ele, pentru a sari in ajutorul viitorilor tai oaspeti.
mituri invitati

Nu poti purta negru sau alb

Multe dintre doamne isi aleg rochii colorate pentru nuntile la care participa, negrul fiind considerat prea…funeral. Insa nu ar trebui sa se teama, pentru ca o rochie neagra corect accesorizata poate fi o tinuta eleganta, demna de o nunta cu stil. In ceea ce priveste albul, ideea pe care se bazeaza aceasta conceptie este aceea ca mireasa ar trebui sa fie singura imbracata in alb. In principiu, ea trebuie sa fie in centrul atentiei, asa ca ar fi bine ca invitatii sa nu poarte o tinuta all white. Insa o rochie alb prafuit, cu detalii colorat nu va face niciun rau.


mituri invitati
 

Mireasa stie tot

Invitatii nu ar trebui sa se astepte ca mirele si mireasa sa fie punctul lor de informare, doar pentru ca este nunta lor. Daca vrei sa afli anumite detalii, nu te gandi prima data sa le dai un telefon, pentru ca probabil au destule pe cap. Mai bine incearca sa intreb parintii sau cavalerul sau domnisoara de onoare. Iar in timpul petrecerii evita sa ii asaltezi cu orice fleac, pentru ca vor vrea sa se distreze dupa atata agitatie. In plus, trebuie sa fie cea mai fericita zi din viata lor.


mituri invitati

Invitatia este pentru doua persoane

Daca pe invitatia ta nu scrie ca poti aduce un partener (in cazul in care nu esti casatorit/a) atunci nu presupune ca este valabil. Adesea, cuplurile au restrictii, fie de spatiu sau de buget, iar extinderea listei de invitati nu va fi o optiune. Cel mai bine este sa verifici informatia pentru a nu fi pus intr-o situatie stanjenitoare pentru ambele parti.


mituri invitati

Cuplul este responsabl pentru cazare

Indiferent de distanta pe care ai parcurs-o pentru a participa la nunta, mirele si mireasa nu sunt obligati sa iti plateasca factura de la hotel sau sa iti gaseasca un loc unde sa stai. Unele cupluri vor face rezervarile necesare  pentru a obtine un tarif special pentru grupuri mari, insa indatoririle lor se opresc aici. Daca nu stii unde sa stai inainte sau dupa nunta, atunci roaga-i sa iti faca o recomandare, pentru ca au o mai buna cunoastere a orasului.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.