Modelul rochiei de mireasa

Modelul rochiei de mireasa

Modelul se refera la forma rochiei. Acesta este unul dintre elementele-cheie ale rochiei de mireasa, alaturi de forma decolteului. Alegerea modelului este primul pas catre rochia care se potriveste cel mai bine stilului si siluetei tale.

Analizeaza cu atentie modelele inainte de a lua o decizie finala si fii sigura ca a fost cea mai potrivita. Consultantele din saloanele specializate iti pot arata o gama larga de modele si te pot ajuta sa gasesti rochia potrivita tie.

Iata care sunt cele mai cunoscute tipuri de rochii de mireasa si carei siluete se adreseaza:

maritheForma de A

Forma se refera la fusta care se mareste de la sold pana la picioare, unde va avea deschiderea cea mai mare, formand litera A. Designul consta din pense verticale care pornesc de la sold sau chiar de la umeri pana la marginea de jos a fustei.

Acesta este modelul cel mai des intalnit de rochie, fiindca flateaza toate siluetele. Este recomandat mignonelor, fiindca forma de A alungeste silueta, iar celor mai plinute le ascund soldurile mari. Forma de A nu este recomandata celor care au aripioare pe solduri, fiindca le accentueaza talia prea lata.


marithe

 

Talie joasa

Stilul acesta este caracterizat de o talie joasa sub forma de U sau V, coborand cativa centimetri sub talie. Forma este recomandata pentru miresele inalte care vor avea prin intermediul acestui model o talie de viespe.

Miresele scunde ar fi bine sa se orienteze spre alte modele, fiindca acesta le scurteaza din talie.

marithe

 

Rochie de bal

Este un model traditional si clasic, potrivit tuturor siluetelor. Acest stil de fusta este potrivita mireselor in cautarea unui look clasic si elegant. Stilul rochiei de bal este alegerea perfecta pentru miresele de inaltime medie sau pentru cele care vor sa ascunda soldurile foarte late.

Acest model nu este recomandat mireselor micute, fiindca fusta foarte ampla le va crea impresia de disproportionat.


marithe

 

Talie empire

Acest stil implica o rochie cu talie inalta, imediat de sub sani si se continua cu o fusta larguta.

Forma de A este de asemenea foarte folosita pentru fusta. Stilul „empire” este foarte potrivit pentru miresele cu bust mic si silueta zvelta. Forma poate sa dea impresia de solduri late, pentru cele fara talie.


marithe

 

Sirena

Acest model urmeaza liniile corpului tau, dar se largeste la marginea de jos a fustei.

Exista o taietura diagonala specifica pentru fusta. Pentru o mireasa care doreste sa-si accentueze curbele voluptoase, aceasta rochie este perfecta.


marithe

 

Rochie mulata

Aceasta rochie este foarte stramta, urmand indeaproape liniile corpului tau, fiind mulata are o fusta fara talie marcata.

Este recomandata cu caldura mireselor cu un corp foarte bine proportionat, cu alura zvelta.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.