MUST HAVE pentru un mire la moda

MUST HAVE pentru un mire la moda

Oricarui mire care se respecta nu trebuie sa ii lpseasca accesoriile. Pentru a fi sigur ca alegi ceea ce trebuie, ti-am pregatit cateva sfaturi si sugestii pentru a fi mereu la moda.

Batista de buzunar


Un mic accesoriu care spune multe despre purtator. Ca si in cazul bretelelor, imprimeul batistei nu va fi niciodata identic cu cel al papionului sau cravatei, ele vor fi complementare. Batista poate fi din matase naturala – purtata in colt, lalea, cu colturile in jos sau mixt; sau din bumbac – purtata intot­deauna pe drept. Atentie, insa, la consistenta materialului –  matasea naturala trebuie sa fie moale, nicidecum batoasa precum stofa pentru mobila.

 

mire must have


Nasturii – butonii pentru camasa

In cazul tinutelor de ceremonie, nu se poarta camasile cu nasturi aparenti. Ai la dispozitie varianta camasilor cu nasturi ascunsi; totusi, mult mai elegante sunt cele cu butoni in loc de nasturi. Bijuterii fine, din metale si pietre pretioase, in modele originale, butonii pentru camasa confera stil si originalitate. Mai mult decat atat, sunt piese de colectie pe care le vei purta de-a lungul timpului la fiecare ocazie speciala. Evita imitatiile din plastic sau metal prost finisat, de o calitate indoielnica,  pentru ca vor strica aspectul intregii tinute.

Bretelele din matase naturala

Fie ca le alegi pe cele albe, asortate la camasa ca in cazul lui Daniel Craig in Casino Royal, sau piese din editiile limitate, cu model, acestea vor fi obligatoriu din matase naturala si nu din elastic. Papionul si bretelele trebuie sa fie complementare, sa se potriveasca, dar niciodata nu vor avea acelasi imprimeu. Asortarea excesiva este de prost gust.

Sosetele negre lungi

Acestea trebuie sa fie pana sub genunchi, din matase naturala, bumbac extrafin sau ambele in combinatie. Nimic nu este mai urat decat jumatate de gamba dezgolita intre pantaloni si pantofi, asa ca utilizarea sosetelor mai scurte este interzisa.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.