Natura – o tapiserie plina de culoare si design

Natura – o tapiserie plina de culoare si design

Pentru femeia care viseaza la poezie pura in miscare, designerul din Los Angeles Claire Pettibone, ii va reda in cel mai similar mod inspiratia romantica prin creatiile sale.

Combinand moda vintage cu epoca moderna, cu accente din natura, Claire reuseste sa redea originalitatea in orice rochie de mireasa, fie ea pentru o ceremonie in gradina, pe plaja sau intr-un castel.

1

Ce anume te inspira?

Toate epocile din istoria costumelor, de la accesoriile din dantela ale anilor 1800 pana la imbracamintea anilor 1920. Natura si florile, pasarile, fluturii, norii… Ca punct de plecare pentru orice linie lansata, aleg si colectez anumite obiecte specifice unei teme.

Oamenii spun ca pot deosebi o creatie „Claire Pettibone” fara a vedea eticheta; consider acest lucru un compliment si pot spune ca am propria mea amprenta.


1

Ce poti spune despre cea mai recenta colectie de-a ta?

Colectia 2010 a inceput cu Cherry Blossom.  In cercetarile mele, m-am lovit de un sentiment de inocenta si puritate. Creatiile inspirate din accentele asiatice au fost interpretate ca detalii subtile, broderii de flori de cirese si sub forma de frunze.


2

Ce fel de rochii sugerezi mireselor care au nunta vara?

O rochie de vara ar trebui sa fie luminoasa si lejera. Ca materiale, as sugera matasea usoara, bumbacul moale sau tulul.

Alegerea trebuie sa incline spre modele fluide si delicate, pentru ca mireasa sa se simta relaxata.


3

Ar trebui evitat satinul sau rochiile prea incarcate, pentru a nu parea fortate in sezonul estival. In aceasta perioada, ne axam pe o multime de broderii si dantele.

Adesea, nuntile pe timp de vara au loc afara, de aceea ar fi frumos ca rochia sa cuprinda elemente ale naturii. Florile aplicate sau broderiile cu motive florale sunt foarte romantice.


4Cum se pot achizitiona creatiile Claire Pettibone?

Site-ul nostru are o reprezentare completa a colectiei. Avem o multime de cliente care si-au comandat rochia fara s-o probeze macar!


5

Intre ce preturi se situeaza rochiile?

In saloane, rochiile se pot gasi de la 2.000 la 10.000 de dolari, iar cele personalizate incep de la 25.000 de dolari.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.