Naturaletea da tonul tendintelor machiajului pentru toamna-iarna 2012

Naturaletea da tonul tendintelor machiajului pentru toamna-iarna 2012

Paleta cromatica venita in completarea pielii bronzate, naturalete si nuante de neon – acestea sunt cateva dintre elementele-cheie ale tendintelor in materie de machiaj pentru sezonul care se apropie cu rapiditate.

 

Machiajul minimalist, piesa centrala pentru toamna-iarna 2012

 

Cea mai recenta colectie semnata Pierre Balmain aduce un omagiu machiajului nude, creatiile casei de moda mizand pe o infatisare rock chic, croiuri-mini tineresti si aplicatii glam de paiete, dificil de dozat in materie de stilizare.

 

Machiajului propus ii revin avantajele atemporalitatii si clasicismului, acesta putand fi purtat cu succes in orice moment al anului. Responsabil de estomparea imperfectiunilor pielii, bronzul este recomandat acestui tip de machiaj.

 

Pometii in nuantele trandafirilor – simbol al perfectiunii tenului de portelan

 

Machiajul discret al ochilor, completat de tonuri de roz trandafiriu, aplicat in zona pometilor au constituit puncte centrale ale noii colectii Versace. Specialistii in frumusete asociaza machiajul natural al ochilor, alaturi de rujul roz mat perfectiunii tenului de portelan.

 

Influente estivale in tonuri de portocaliu

 

Caracterizand paleta coloristica estivala, nuantele fructate continua sa domine, dovada in acest sens fiindu-ne oferita de Ralph Lauren, pentru care machiajul destinat sezonului de toamna-iarna a anului 2012 aduce in prim-plan rujul tangerine si blush-ul rose, temperand machiajul rece al pleoapelor si conferind acente dulci acestuia.

 

In plus, Jil Sander scoate la iveala, odata cu ultima sa prezentare, combinatii cromatice inedite, intre farduri de pleoape verzi si rujuri tangerine, continuand o linie de make-up inceputa in show-ul Dior pentru sezonul calduros. In timpul iernii, un astfel de machiaj poate fi catalogat ca agresiv, acesta putand fi “salvat” de pielea bronzata, care il va valorifica corespunzator, echilibrand, totodata, abordarea coloristica indrazneata.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.