Naturaletea, princialul atuu al imaginilor semnate Cristian Martinentz

Naturaletea, princialul atuu al imaginilor semnate Cristian Martinentz

Primul aparat fotografic primit, un Certina pe film lat, a constituit pentru Cristian Martinentz motivul suficient pentru a ii urma tatalui sau in cariera construita in arta fotografica. Mostenirea genetica, dublata de biblioteca generoasa cu o foarte buna reprezentare a artei fotografice i-a conferit premisele dezvoltarii interesului si pasiunii pentru segmente ca ilustratia, filmele si benzile desenate, pentru ca cativa ani mai tarziu sa urmeze cursurile de fotografie din cadrul Scolii Populare de Arta.

 

Debutand cu fotografia de portret, nud si de moda, acesta a experimentat lucrul intr-o companie detinand mai multe laboratoare fotografice si concentrata, in special, asupra fotografiilor de nunta.

 

“La prima nunta la care m-am aruncat, a treia nunta in viata mea si prima realizata in formt digital, am realizat cat de intersant era acest gen de fotografie si cat de mult imi place, astfel ca dupa cativa ani m-am desprins de respectiva firma si continuand sa fac fotografie de nunta in nume propriu”, isi aminteste Cristian Martinetz.

fotografii cristian martinetz

 

Conceptul de la care acesta porneste in realizarea fotografiilor este rezumat in cateva cuvinte: “In foarte putine cuvinte, mireasa imi sugereaza un vis al ei, o dorinta, o speranta, o nebunie poate, legate de ea si de rochia ei. Pe baza acestia eu dezvolt un storyboard prin care sa ne facem o idee cum poate fi exprimata in mod vizual ideea sugerata de mireasa”

 

 fotografii cristian martinentz

Acesta ofera, totodata, si cateva sfaturi in ceea ce priveste alegerea fotografului de nunta, in randul acestora inscriindu-se compatibilitatea celor doi cu personalitatea fotografului si o foarte buna comunicare cu acesta. Naturaleatea joaca, de asemenea, un rol important in imotalizarea cadrelor aproape de perfectiune, dupa cum subliniaza fotograful : “Regie cat mai putina, catre deloc.”

 

Fotograf profesionist de nunti, Cristian Martinentz beneficiaza de un portofoliu ce include fotografia de portet, cea de familie si fashion.

 

Sursa Imaginilor: Contul de Facebook al lui Cristian Martinentz

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.