Negrul este noul alb!

Negrul este noul alb!

Daaaaaa… Ai citit bine. Oricat de ancorate in clasic am fi, oricat de multe nostalgii romantice ne-ar trezi minunatele valuri de tul alb, designerii de la Paris s-au decis sa ne darame toate miturile.

Unul dintre cele mai surprinzatoare trenduri este cel al rochiei de mireasa negre.

1

De la designeri cunoscuti ca Max Chaoul pana la casele de moda mai modeste, cand vine momentul sa alegem rochia de mireasa in Franta, negrul este noul alb.

1

Cymbeline Paris a mers atat de departe cu aceasta tendinta, incat a prezentat mai multe rochii de mireasa negre in colectiile sale.

2

Traditionalul alb e inlocuit de nuante

Designeri ca Oscar de la Renta, Carolina Herrera, Monique Lhuillier, Elizabeth Filmore si Reem Acra au indraznit sa se abata de la look-ul clasic, rochii fara un umar si chiar rochii pastel, iesind de sub creioanele si foarfecele lor.


3

Dar asta nu inseamna ca a disparut cu totul culoarea distincta a rochiei de mireasa! Nuantele de alb au fost inlocuite de fistic, galben pai, auriu, rose, ivoire, bleu ciel s-au oprit acum in prezentarile dedicate rochiilor de mireasa.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.