Noile tendinte in decorul pentru nunta: buchete delicioase!

Noile tendinte in decorul pentru nunta: buchete delicioase!

Nunta este unul dintre cele mai visate si planificate evenimente din viata noastra. Pentru a avea o nunta asa cum am visat trebuie sa acordam o atentie speciala decoratiunilor.  Pentru a impresiona, putem considera diverse aranjamente de efect, care vor transforma niste mese banale in adevarate puncte de atractie pentru privirile invitatilor.

O tentatie ce va ademeni orice invitat o reprezinta Buchetele Delicioase – www.buchetedelicioase.ro. Fructele si florile fac din nunta un eveniment deosebit, insa fructele simple puse pe masa nu mai sunt suficiente, aranjamentele din fructe realizate in forma de buchete reprezinta ultima tendinta in decorul nuntii perfecte, imbinand  cele doua aspecte intr-un mod… delicios.

Buchetele Delicioase aduc un pic de originalitate in privinta fructelor pentru evenimente, iar aceste aranjamente unice din fructe se potrivesc unei game variate de ocazii. Aranjamentele din fructe se aseamana buchetelor de flori si sunt create manual din fructe precum ananas, pepene galben, struguri, portocale, nectarine, capsuni  si  alte fructe de sezon. Buchetele reprezinta atat aranjamente decorationale cat si aranjamente ce pot fi savurate datorita fructelor proaspete ce le contin.

Aceste Buchete Delicioase pot fi si un cadou deosebit pentru fiecare persoana de pe lista dumneavostra de cadouri si pot fi daruite cu orice ocazie: onomastica, aniversare, ziua mamei, ziua indragostitilor, petreceri pentru copii si orice alt eveniment special din viata dumneavoastra.

Date contact:

Buchete Delicioase

+40743721758

buchetedelicioase@gmail.com

contact@buchetedelicioase.ro

www.buchetedelicioase.ro

www.facebook.com/buchetedelicioase

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.