Noul val

Noul val

Rochia de mireasa nu va mai fi niciodata ce a fost. In sezonul trecut , designerii s-au intrecut in a aduce pe podiumurile internationale propria viziune asupra ROCHIEI privita nu doar ca element estetic, ci ca o piesa de o complexitate structurala si cu o incarcatura culturala aparte. De la transparente grefate pe tonuri tari si fuste ample pana la infamul stil flapper, broderii elaborate si accente metalice, marile colectii contureaza o imagine psihedelica ce ma face sa privesc cu optimism viitorul modei.

Flapper girl mania

Anii ‘20 isi fac loc incet, dar sigur in tendintele viitoare, colectiile marilor case abundand in interpretari ale acestui look, fie ca vorbim despre materiale transparente si decolteuri generoase, fie ca ne raportam la binecunoscutul machiaj caracteristic acestei perioade. In cazul in care nu iti permiti o creatie Louis Vuitton, poti opta pentru un buchet de mireasa atipic, imbracat in dantela sau o pereche de sandale decorate cu faimoasa dantela Chantilly. Acum este momentul sa indraznesti!

 

Louis Vuitton

 

Elemente metalice

Elementele metalice sunt o varianta sigura atunci cand iti doresti o abordare diferita. Atentie, insa! Evita abundenta de cristale si accesorii! Eleganta este cuvantul de ordine, iar cheia succesului consta in balansarea perfecta a elementelor, pastrand moderatia. Chanel a reinventat feminitatea si continua sa o faca, iar piesele prezentate in acest sezon sunt cel mai bun exemplu ca acesta va ramane mereu un nume de referinta.

 

Chanel

 

Culori tari

Atunci cand ne gandim la Yves Saint Laurent, ne gandim cu siguranta la mai mult decat un designer. Abilitatea de a transforma silueta si combinatiile surprinzatoare de nuante si texturi situeaza celebra casa in galeria celor mai mari nume din moda. Retinem ca elemente talia marcata si croiala manecilor, precum si funda ca element decorativ.

 

Yves Saint Laurent

 

Broderii pretioase

Daca iti doresti o rochie pretioasa, opteaza in locul broderiei la culoare pentru o broderie pretioasa, care iti va da un aer princiar si o prospetime aparte. Croiala rochiei va fi una clasica, pentru a pune in valoare accentele, iar machiajul – unul minimal. Extravaganta cere sacrificii, iar tu trebuie sa stii cand sa te opresti. Ca inspiratie, alege Zuhair Murad.

 

Zuhair Murad

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.