Nunta anului 2012 cu gheata carbonica

Nunta anului 2012 cu gheata carbonica

Nunta anului 2012 nu poate sa inceapa fara cel mai cautat produs de ordin estetic, folosit intens in ultima perioada. Vorbim aici despre gheata carbonica, cea care a devenit un „must have” al oricarui eveniment de acest gen. Multitudinea de moduri in care gheata carbonica poate fi intrebuintata face ca acest element de efect sa fie in acelasi timp elegant si surprinzator.

 

Primul pahar de sampanie ciocnit la nunta, dar si cocktailurile preferate ale invitatilor vor primi un aspect uimitor. Din bautura se vor revarsa aburi efervescenti, lucru care va face senzatie printre cei prezenti. Acest „fenomen” este posibil datorita granulelor de gheata carbonica. Pe langa prepararea bauturilor, gheata carbonica poate fi utilizata si pe platourile cu diferite aperitive sau deserturi. Fabricata din dioxid de carbon lichid, gheata carbonica este 100% sigura, fiind de altfel aprobata pentru a fi folosita la cele mai inalte standarde in alimentatie.

gheata carbonica pentru nunta

Gheata carbonica pentru nunta este utilizata cu mare succes si in momentul dansului mirilor, datorita proprietatilor dioxidului de carbon. Fiind mai greu decat oxigenul, acesta tinde sa coboare la nivelul solului, creand o patura de fum greu. Astfel, mirii vor executa primul lor dans ca sot si sotie intr-un decor mirific, lasand impresia ca plutesc. Imaginea va fi una asemanatoare celor desprinse din filme, iar ei se vor simti ca intr-o poveste fara sfarsit. „Norii” sunt generati cu ajutorul unor masini de fum speciale, care necesita tot gheata carbonica pentru a realiza memorabilul moment.

Gheata carbonica tendinte nunti 2012

Gheata carbonica este ultimul trend in materie de servire la evenimentele festive. Dupa ce vor gusta cu placere din bauturile efervescente si vor imortaliza episodul spectaculos al dansului mirilor, invitatii vor fi cu siguranta impresionati si vor pleca de la nunta cu o amintire de neuitat.

Pentru mai multe detalii si comenzi accesati adresa noastra http://dioxid.ro.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.