Nunta ca un joc de copii

Nunta ca un joc de copii

Jocurile din copilarie pot fi o tema la indemana pentru nunta ta. Alege elementele pe care le iubeai cel mai mult cand erai mica si integreaza-le in decorul nuntii tale.
nunta ca un joc de copii

Figurine pentru tort

Care era cel mai in voga joc pe calculator cand erai mica? Fie ca este vorba despre Super Mario sau despre Pac Man, ii poti transforma in figurinele de pe tortul tau. Pana la urma fiecare avea o printesa a lui. Iar daca jocurile video nu erau specialitatea ta, atunci sigur poti gasi un cuplu animat care sa iti decoreze cu succes tortul.

Joaca-te cu mancarea

Probabil ca mama ta nu ti-ar recomanda niciodata asa ceva, dar promitem ca vom mentine curtenia. Daca ai ales o nunta in aer liber, cu un bufet deschis, atunci joaca-te cu sticlele de bauturi. Daca mai tii minte jocul cu rata pe gatul careia trebuia sa faci sa intre cat mai multe cercuri, atunci reinterpreteaza ideea. Aseaza cateva cercuri de plastic in apropierea sticlelor, pentru ca invitatii sa isi poata lasa la vedere latura copilaroasa.

nunta ca un joc de copii

Invitatii puzzle

Toate detaliile pe care le ai de comunicat invitatilor tai sunt ca piesele unui puzzle, nu-i asa. De la harti, carduri de raspuns, indicatii privind data si ora, doar impreuna au rezolvarea misterului nuntii voastre.

Asa ca alege sa le trimiti o invitatie speciala, formate din cartonase care seamana cu niste piese de puzzle colorate. Impreuna, pe spate, pot forma o imagine haioasa, o fotografie cu voi de la logodna sau poate chiar una de cand erati mici.


nunta ca un joc de copii

Suporturile pentru farfurii

Preferai jocurile care sa iti solicite inteligenta? Atunci poti opta pentru suporturi pentru farfurii cu imaginea unei table de sah. Daca albul si negrul nu se integreaza perfect in tema cromatica a nuntii tale, poti alege alte combinatii colorate care sa sugereze aceeasi idee.
nunta ca un joc de copii

Fotografii scrabble

Daca jocurile de cuvinte erau favoritele tale, atunci avem si pentru tine o sugestie. Ce alt cuvand mai frumos decat “iubire” poti forma, indiferent de limba in care il scrii?

Fotografiile inelelor, care nu ar trebui sa lipseasca din albumul tau de nunta, le poti face pe o tablita de Scrabble sau alaturi de litere din lemn care sa va descrie sentimentele.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.