Nunta cu zbor de… avion

Nunta cu zbor de… avion

Pozitionat in apropierea marii, aerodromul Tuzla ofera viitorilor miri si nu numai o gama variata de posibilitati intr-o zi unica. O sedinta foto intr-un astfel de cadru sau un salt cu parasuta tinandu-va de mana vor ramane amintiri de neuitat.

Infiintat in anul 1998, avand ca obiect de activitate serviciile de lucru aerian si aviatie generala, Regional Air Services a preluat in anul urmator de la Aviatia Utilitara aerodromul Tuzla – Constanta, devenind astfel proprietara primului aerodrom privat din Romania si totodata prima scoala privata de aviatie. Imbinand utilul cu placutul, aerodromul a devenit astfel un loc in care se pot face: zboruri de agrement, aerotaxi, scoala de pilotaj, parasutism, reclama aeriana – tractare bannere, lansari de materiale publicitare, zboruri pentru filmari si fotografieri aeriene, servicii aviochimice in agricultura, supraveghere aeriana de obiective terestre, ambulanta aeriana si aerotaxi.

Cererea in casatorie

Ce poti face cu toate acestea? Iti organizezi o nunta originala, la inaltime, faci o declaratie inedita – prin tractarea unui banner – te deplasezi pana la nunta, apelezi la parasutisti sa duca buchetul miresei, arunci flori din avion sau pur si simplu incerci senzatii noi. Pentru oricare dintre variante, cei de la aerodrom sunt deschisi si se vor adapta bugetului si preferintelor tale. De altfel, poti avea parte si de oficierea casatoriei la inaltime, restaurantul aerodromului (cu o capacitate de 150 de locuri) sau chiar o aeronava, caz in care aceasta impreuna cu pilotul vor sta la dispozitia ta cat doresti.

Preturi si optiuni

Asadar, idei exhibitioniste pentru ziua nuntii sunt, iar de spatiul de desfasurare nu mai vorbim. Te poti exprima in liniste pe suprafata de 36 de hectare, pe cele doua piste ale aerodromului si in hangarul de 1.200 mp. Totodata, in prezent se afla in constructie un sediu nou, ce va dispune de echipamente suplimentare, o piscina de mari dimensiuni si facilitati de cazare, dotate la cele mai inalte standarde.

Preferabil este insa sa eviti iarna, deoarece toate zborurile sunt conditionate de starea vremii, si sa faci rezervarea cu minimum 24 de ore inainte, astfel incat aeronava solicitata sa nu fie ocupata deja. Iar preturile sunt pentru toate buzunarele, variand intre 125 de euro fara TVA pentru o ora de zbor cu o aeronava standard, ajungand pana la 1.400 de euro fara TVA pentru o ora de zbor, in cazul unei aeronave din clasa de lux. Zbor placut!

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.