Nunta cu zbor de… elicopter

Nunta cu zbor de… elicopter

Daca pana acum am discutat despre locuri cat mai originale unde sa iti organizezi nunta, iata acum cateva idei legate de modul de desfasurare al nuntii. Incepem cu… nunta in elicopter!

Cu siguranta veti sparge toate tiparele aducand un plus de farmec nuntii printr-un zbor cu elicopterul. Rent Helicopters vine cu o oferta inovatoare pentru cei ce se casatoresc, alcatuita din mai multe pachete. Unii deja le-au „probat”, printre care se numara chiar si vedete, precum Roxana Ciuhulescu.

Pachetul standard

Pachetul standard pentru o „nunta la inaltime” in Bucuresti, cuprinde urmatoarele: decolarea si aterizarea se face dintr-un punct fix, anume Parcul Izvor, respectiv heliportul de langa aeroportul Baneasa. Pentru a nu da peste cap tot itinerariul nuntii, acest zbor este preferabil sa se faca dupa terminarea cununiei religioase si inainte de plecarea spre restaurant. In cazul in care ar fi mai aproape de salon unul dintre cele doua puncte de transfer, destinatia aterizarii se poate inversa. Elicopterul EC 120B este aparatul de zbor in cauza, pus la dispozitie numai pentru voi, si are o capacitate de patru locuri, fiind dotat cu aer conditionat si interior din piele. Pretul acestui pachet este de 999 de euro, cu TVA inclus. Optional, se poate alege si un elicopter cu sase locuri, anume EC130, care are costul de 1.699 de euro, cu TVA inclus. Iar pentru cei ce nu-si pot stapani curiozitatea de a incerca o asemenea experienta, se poate folosi salonul VIP al aeroportului, la pretul de 25 de euro de persoana si 60 de euro taxa de decolare.

Pachet personalizat

Un alt pachet, personalizat, va permite posibilitatea de a alege orasul, locul de aterizare si cel de decolare. Pentru a obtine un astfel de pachet este necesara o evaluare a locurilor unde se fac aterizari. Drept urmare, se va percepe o taxa de evaluare, in valoare de 199 de euro. Pilotul se va deplasa pe teren pentru a confirma faptul ca locurile alese de client sunt optime sau trebuie gasite alternative. Ulterior, se va afla costul acestui pachet, in functie de timpul de deplasare. In general, circa doua ore de asteptare sunt incluse in pretul fiecarei ore de zbor.

S-a furat mireasa… cu elicopterul!

In cazul in care ti-ai dori si alte idei care sa se incadreze in tiparul unei nunti la inaltime, iata ce optiuni ar mai fi: o intrare de mare clasa la restaurant cu elicopterul, transferul vostru intr-un cadru natural deosebit, in vederea realizarii unor fotografii memorabile, deplasarea catre o manastire unde se poate oficia cununia sau, de ce nu, furatul miresei cu elicopterul. In aceasta ultima varianta elicopterul trebuie pregatit cu lux de amanunte: se face o evaluare in prealabil, de comun acord cu nuntasii care intentioneaza sa fure mireasa si se convin locurile de aterizare, precum si itinerariul „hotilor”. Se decide numarul participantilor la „furt” si, in functie de acest lucru, se hotaraste tipul de elicopter care va fi folosit. Indiferent daca va fi unul de trei pasageri sau de zece pasageri, recomandabil este sa fie luat si fotograful sau cameramanul, pentru a imortaliza momentul.

Declaratii de dragoste pe cer

Si daca aceste posibilitati nu ti-au starnit inca apetitul pentru o evadare la inaltime, mai exista cateva optiuni: o cerere in casatorie spectaculoasa sau o declaratie de dragoste pe cer (skywriting), mai exact desenatul pe cer cu norisori de fum a unei inimi imense, care va ramane cu siguranta o amintire unica. Pentru aceasta din urma se folosesc unul sau doua avioane si se convine cu declarantul data si localul.

Cum se poate descrie o petrecere de vis a burlacilor sau a burlacitelor? Fie ca alegi varianta Heli Wine Tasting – o degustare de vin cu elicopterul la una dintre renumitele crame din jurul localitatii originare ale burlacului, Heli Golf – in care iti duci prietenii la golf – Heli Fishing – iesi la pescuit pe calea aerului – ori Heli Adventure – o sesiune de aventura care imbina plimbarea cu elicopterul si sofatul unor masini special preparate pentru curse, precum Mithubishi EVO 9 sau Subaru Impresa -, experienta finala va fi cu siguranta unica.

Luna de miere

Plecarea voastra in luna de miere cu elicopterul sau cu jetul privat poate face parte din palmaresul unui organizator de evenimente. Un Honeymoon Flight, din Bucuresti pana in Antalya, costa 11.000 de euro fara TVA, cu un luxos jet Cessna 506 Encore.

Asadar, cei interesati de organizarea unei nunti in care sa fie implicat zborul, pot contacta Rent Helicopters la numarul de telefon 031.226.36.36 sau online, pe www.rent-helicopters.com.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.