Nunta de poveste a lui Cristi si Alina Borcea

Nunta de poveste a lui Cristi si Alina Borcea

Cristi Borcea si sotia sa, Alina si-au unit destinele duminica, 28 august la Biserica “Adormirea Maicii Domnului” din Pipera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tinuta mirilor


alina si cristi

 

Rochia de mireasa  a Alinei de 20.000 de euro a fost realizata din dantela si broderii, cu un decolteu adanc, atat in partea din fata, cat si in spate, ea face parte din colectia 2010 a lui Murad Zuhair. Mireasa a optat pentru o coafura romantica: si-a lasat parul desfacut, dar cu bucle foarte bine definite. Voalul de aproape doi metri a fost prins cu ajutorul unei diademe. Buchetul miresei a fost facut din orhidee albe. Mirele a fost imbracat intr-un costum de culoare alb cu un papion rosu, tinuta a costat 10.000 de euro.

Mirii au sosit la biserica intr-o masina Lincoln de culoare alba, alaturi de nasi, Gigi si Luminita Becali.Cei doi au pasit spre altar pe un covor rosu, incadrat de ornamente din flori: orhidee albe, hortensii albe si trandafiri albi. Lumanarile au fost din orhidee albe si hortensii albe.

Cadou din partea nasului

 

alina si becali

 

Tinerii casatoriti au fost asteptati la iesirea din buserica de o limuzina Rolls-Royce de culoare alba cu argintiu, cadoul din partea nasului Gigi Becali. Nasul Becali a fost cel care a condus limuzina spre restaurantul de lux din Otopeni unde a avut loc petrecerea.

Detaliile nuntii

 

tort

 

Conform presei mondene, pentru nunta cu Alina Vidican, Cristi Borcea a cheltuit aproape un milion de euro, pentru 600 de invitati. Valoarea verighetelor fiind de 80.000 de euro, pentru fiecare scaun s-a cheltuit 250 de euro, iar meniul a fost de 600 de euro. Invitatii au avut la dispozitie 500 de sticle de sampanie Dom Perignon, iar valoarea totala a bauturilor s-a ridicat la 150.000 de euro. Tortul miresei a avut doi metri si a cantarit 50 de kilograme si a fost facut din ciocolata si zmeura.

 

Sursa fotografiilor: photoOne.ro

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.