Nunta de vedera: Katy Perry si Russel Brand

Nunta de vedera: Katy Perry si Russel Brand

Atunci când Katy Perry a spus “Da” pentru a se casatori cu Russell Brand ea a purtat o rochie Elie Saab gri prafuit cu maneci din dantela. De altfel, Katy care a implinit 26 de ani pe 25 octombrie, a planificat sa poarte in ziua nuntii mai multe tinute semnate de Zuhair Murad si Donna Mizani.

Potrivit martorilor, nunta lui Katy si a lui Russell a fost una spectaculoasa si datorita faptului ca s-a desfasurat in statiunea Aman-i-Khas din provincia Rajahstan, India.

Ceremonia a fost oficializata de un preot crestin-ortodox iar invitatii au avut parte de cantareti de muzica traditionala indiana si chiar de spectacole cu elefanti si cai.

1

Sub forma cadourilor de nunta, Perry i-a cumparat lui Brand un pui de elefant, în timp ce ea a primit un tigru bengalez numit Machli. Russell a decis sa se tatueze pe maini cu henna iar Katy a purtat un inel indian in nas.


1


La ceremonie au participat aproximativ 80 de persoane, rude si prieteni de familie mai apropiati de cupluri. Locatia a fost pazita foarte bine de bodyguarzi, totul fiind bine ferit de ochii paparazzilor.

2

Înainte de nunta, Russell a declarat ca “intr-adevar, iubirea dintre doi oameni este cel mai spectaculos si obisnuit lucru din lume. Vreau ca nunta noastra sa fie doar despre mine, ea si iubirea noastra. Ceremonia nu va fi publica, deci pozele nu vor fi de vânzare si de asemenea, nu vom face un contract pre-nuptial.”


3

Domnisoara de onoare nu a fost Rihanna cum se specula, ci o prietena de familie. Oaspetii, cazati la doua statiuni din apropiere, au sosit in masini cu geamuri negre. Printre invitati s-au numarat compozitorul Noel Gallagher si prezentatorul tv Jonathan Ross.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.