Nunta de vedeta: Marc Anthony si Jennifer Lopez

Nunta de vedeta: Marc Anthony si Jennifer Lopez

Cuplul latino-american format din Jennifer Lopez si Marc Anthony si-a oficializat relatia la data de 5 iunie, 2004. Ceremonia a avut loc pe domeniul din Beverly Hills al lui Jennifer Lopez.

Desi Jennifer Lopez si Marc Anthony au simtit atractia inca din vara anului 1999 cand au inregistrat piesa de mare succes “No me ames”, nu au putut forma un cuplu la momentul respectiv, deoarece ambii erau implicati in alte relatii.

Dar, sentimentele lor nu au putut fi ascunse si negate pentru totdeauna si au culminat intr-o ceremonie intima, desfasurata la resedinta opulenta a lui Jennifer din LA.

1

La ceremonie au asistat patruzeci de invitati, formati din membrii ai familiei si prieteni apropiati. Aceasta s-a desfasurat la adapost de soarele tarziu al dupa-amiezei sub un parasolar alb, elegant.

1

Mireasa a pasit pe un covor de petale de culoari pastelate pe drumul catre bratele viitorul ei sot care o astepta sub un arc impodobit cu flori. Rochia de mireasa a reprezentat o viziune din dantela de culoarea fildesului din colectia primavara-vara a anului 2005, Vera Wang.


2

Mireasa a fost impodobita ca o adevarata diva cu mai multe diamante. Nici umbrela alba purtata de cantareata nu a putut feri colierul, bratara si cerceii din pietre pretioase estimate la o valoare de 7 milioane de dolari si create de faimosul bijutier Neil Lane de lumina soarelui.


3

Un voal lung a fost fixat cu agrafe de par din diamante de buclele miresei de stilistul preferat al lui Jennifer, Oribe. Mirele, pentru a simboliza un nou început, a optat pentru un costum alb creat de Armani pentru nunta, asortat cu accesoriile miresei prin purtarea de butoni din diamante.

4

Muzica a fost un factor deosebit de important pentru nunta avand in vedere ca amandoi sunt indragostiti de ea. O varietate de stiluri au fost alese pentru a crea starea de spirit propice evenimentului. Muzica aleasa pentru desfasurarea ceremoniei religioase a fost “Cele patru anotimpuri” ale lui Vivaldi.


5

In timp ce orchestra angajata si muzica salsa au asigurat buna-dispozitia in timpul petrecerii. Oaspetii au privit cum baloane roz, albastre si albe, au fost eliberate pe cerul Californiei de Sud, înainte de a servi mancarea cubaneza pusa la dispozitie chiar de restaurantul lui Jennifer, Madre’s.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.