Nunta de vedeta: Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones

Nunta de vedeta: Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones

Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones s-au casatorit pe 18 noiembrie 2000, la Hotelul Plaza din New York. In ciuda diferentei mari de varsta, cei doi au afisat un zambet larg pe durata intregii ceremonii si au dat impresia tuturor ca sunt mai indragostiti ca oricand.

Mireasa a purtat o rochie din satin de culoarea fildesului, cu o trena din dantela Chantilly si un corset decoltat, creata de Christian Lacroix.

1

Nunta a avut loc in fata a 350 de oaspeti, inclusiv Goldie Hawn, Jack Nicholson si Meg Ryan, si se zvoneste ca a costat 1.5 milioane dolari. Ceremonia a avut loc pe terasa hotelului, pe o platforma artificiala inconjurata de dealuri cu iarba si o gradina improvizata. Catherine a planificat totul cu ajutorul organizatorului de evenimente David Beahm si coordonatorulului Simone Martel.


1

Ceremonia a fost deschisa de un cor galez si de mama lui Catherine, Diana Douglas Darrid, care a deschis drumul catre altar tinand in brate fiul cuplului, Dylan Doulgas, care a fost imbracat intr-un costum de marinar.

Ea a fost urmata de Catherine, care a mers la bratul tatalui ei, tinand in brate un buchet din bujori crem si trandafiri. Catherine a purtat pe cap o tiara din diamante, inchiriata de la bijutierul Fred Leighton, in timp ce parul i-a fost prins intr-un coc.


2

Cuplul a facut schimb de juraminte printre coloanele de trandafiri si gardenii, si urnele din argint pline cu trandafiri, bujori si Amaryllis. Ceremonia  a fost oficiata de seful judecator al New York-ului, Judith Kaye.

Dupa ceremonie, oaspetii s-au mutat in “Grand Ballroom”, unde violonistii au interpretat fragmente din muzica clasica.


3

Primul dans al cuplului a fost pe melodia lui Gladys Knight, “You’re the Best Thing That Ever Happened to Me”. Pe parcursul serii au fost si spectacole live semnate de Art Garfunkel, Jimmy Buffett si Bonnie Tyler.


4

O magnolie a fost impodobita cu 700 de lalele albe, iar de ramurile sale erau atarnate panglici din matase cu numele invitatilor. Cina a inclus supa de scoici New England, foie gras si homar.

Pentru desert, un tort de 10 etaje din vanilie si crema de unt, acoperit cu mii de flori comestibile din zahar, a fost creat de Sylvia Weinstock.

5

Cuplul a petrecut prima noapte ca sot si sotie in apartamentul nuptial al hotelului, urmata de o luna de miere la casa lor din Aspen, Colorado.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.