Nunta eco – un concept nou, dar indragit de mirese

Nunta eco – un concept nou, dar indragit de mirese


Nunta reprezinta momentul cel mai pret al unei femei. De la timpul investit in pregatirea ceremoniei la alegerea rochiei de mireasa sau a accesoriilor folosite. Insa, in ziua de astazi, miresele acorda o atentie deosebita mediului inconjurator si aleg detalii astfel incat nunta lor sa fie eco.

O nunta eco ca in basme

Pentru o nunta ca in povesti, mireasa se implica in organizarea fiecarui detaliu al ceremoniei, iar din ce in ce mai multe femei au simtul responsabilitati foarte dezvoltat. Vor sa isi organizeze nunta singure, sa aiba parte de detalii inedite si de amintiri pretioase. Pe langa sfaturile practice primite, vei invata cum sa iti confectionezi decoratiuni pentru casa sau pentru marea zi.

La nivel international, conceptul de nunta eco devine din ce in ce mai popular. Primul cuplu care a adoptat acest concept a fost Scarlett Johansson si Ryan Reynolds, cei doi  au ales sa isi jure credinta intr-o statiune eco care foloseste energie solara si incalzeste apa la boiler. O alta vedeta care indrageste acest stil este Alicia Silverstone, ea a daruit drept marturii de nunta cateva seminte de flori pe care invitatii le-au plantat in ghiveci.


Incetul cu incetul, romanii incep si ei sa constientizeze cat de importanta este protejarea planetei, desi mai sunt inca multe de aflat si realizat in acest sens. Ideea unei nunti eco devine din ce in ce mai tentanta datorita elementelor unice si de impact. Astfel, mirii care aleg organizarea unui astfel de eveniment atrag atentia si aprecierea celor din jur.           

 

alicia silverstone

     
Primul site dedicat nuntii eco

Pentru a pune in practica idei inedite si potrivite pentru a proteja planeta, Ideal Mariaj iti recomanda NuntaEco, www.nuntaeco.ro, singura platforma din Romania dedicata in totalitate conceptului “green wedding”. Site-ul isi propune, prin materialele publicate, sa ajute la clarificarea conceptului de nunta eco, sa ofere solutii si idei creative, usor de pus in practica. Prejudecata: o nunta “verde” costa mult, “Conceptul de “green wedding” si “Coafuri pentru o nunta eco” sunt doar cateva dintre articolele publicate pana acum. De asemenea, pe pagina de Facebook a site-ului www.facebook.com/NuntaEco veti afla despre cele mai noi tendinte eco si puteti participa la concursuri care va vor pune imaginatia in miscare.

 

logo nuntaeco

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.