Nunta in aer liber

Nunta in aer liber

Pentru cei care au simtit efectele crizei economice si care nu doresc o nunta cu mult fast, dar care isi doresc totusi ca ziua nuntii lor sa fie o zi cu adevarat deosebita, ideea nuntii in aer liber reprezinta o varianta demna de luat in seama.

Ideea in sine este una mai putin familiara in Romania si veti aduce astfel un plus de nonconformism si de abatere de la traditionala nunta organizata intr-un restaurant, lucru ce va starni admiratia invitatilor vostri pentru o idee indrazneata.

nunta

De asemenea, daca va doriti o nunta cu multi invitati, organizarea nuntii in aer liber va poate aduce o serie de beneficii, deopotriva. De cele mai multe ori, in timpul evenimentelor organizate in spatiu inchis, se creeaza senzatia de lipsa de aer, de sufocare, mai ales atunci cand numarul invitatilor este unul mai mult decat generos.

Exista firme specializate care organizeaza astfel de evenimente in aer liber, ce pot corespunde gusturilor si exigentelor voastre. Pentru cei care nu doresc insa sa recurca la aceste firme, imaginatia personala si spiritul creativ pot face cu adevarat minuni.


nunta

Astfel, daca dispuneti de un spatiu relativ mic, respectiv curtea casei in care locuiti sau chiar gradina nu trebuie sa va descurajati. Cu putina dibacie, fiecare spatiu poate fi folosit la maximum, fiecare coltisor poate deveni incarcat de expresie si fantezie. Trebuie doar un simt organizatoric si ceva mai mult simt artistic.

Cert este ca un spatiu restrans inseamna totodata si putini invitati, asadar daca va ganditi sa organizati o nunta in curtea sau in gradina voastra, va trebui sa va ganditi serios la numarul de invitati in raport cu spatiul de care dispuneti.


nunta

Calculati de cate mese va fi nevoie si spatiul dintre acestea pentru ospatarii si invitati, calculati spatiul destinat formatiei sau DJ-ului, parcarii, toaletelor si ringului de dans, dar mai ales aveti grija ca invitatii sa se simta confortabil.

Un alt aspect deosebit de important este vremea buna, insa in cazul in care timpul nu este favorabil, puteti opta la fel de bine pentru amenajarea unui cort; pentru un spatiu restrans, ideal ar fi un cort care se sprijina pe stalpi.

Aveti libertatea de a va juca cu accesoriile si ornamentatiile, puteti imbraca stalpii cortului in flori sau puteti decora mesele cu flori, posibilitatile ornamentale sunt nelimitate in aceasta situatie, astfel puteti transforma spatiul intr-o gradina cu flori, intr-o ploaie de lumini, intr-o atmosfera romantica, folosindu-va numai de accesorii naturale.


nunta

Florile, vinul, voalurile de tul care flutura in vant, candelabrele, toate acestea sunt elemente cu care va puteti juca in voie, dupa placul inimii si desigur dupa posibilitati.

Puteti la fel de bine sa decorati marginile de sus ale cortului cu beculete multicolore sau albe sau puteti chiar sa imprejmuiri ringul de dans cu astfel de beculete – vor oferi o nota de romantism prin care va veti surprinde intr-un mod placut invitatii.

Pentru ca aveti mai multe posibilitati de organizare a unui spectacol de nunta decat in cazul nuntilor organizate intr-un restaurant, puteti avea cea mai frumoasa petrecere de nunta. In plus, atmosfera creata va fi una de pace si de relaxare, parfumul florilor naturale aducand un plus de savoare.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.