Nunta in culori

Nunta in culori

Cand iti organizezi nunta primavara, nu poti sa nu profiti de abundenta de culori pe care ti le ofera acest anotimp. Noi iti oferim patru nuante definitorii care reinvie atmosfera si totodata cateva elemente pe care le poti folosi ca baza pentru construirea decorului.

VERDE PRAZ


Verde praz

Aceasta culoare te duce cu gandul direct la natura, la prospetimea ierbii si la inviorare. Asadar, mizeaza pe o nunta in aer liber, preferabil pe o pajiste, pentru a te folosi din plin de ceea ce-ti poate oferi acest decor. Pune accentul pe eleganta, pastrand simplitatea, alegand mesele si scaunele din fier forjat. Combinatia de culori care pune in valoare cel mai bine luminozitatea decorului este alaturata albului. In cazul in care folosesti mobila din lemn, opteaza pentru broderii si elemente delicate care sa se regaseasca pe fetele de scaun si husele de masa.
Inspiratie: marul.

 

Verde praz

ROZ STERS


Roz sters

Rozul a fost si va fi mereu cea mai populara culoare de la nunta. Insa in functie de nuanta aleasa, conferi intregului decor un alt aer. Opteaza pentru un roz mai pal, regasit in cosuletele pline de petale de pe trepte, in initialele voastre realizate tot din flori ce ornamenteaza masa de prezidiu sau in fondantele ce indulcesc invitatii. Profita de aceasta culoare si contureaza-ti nunta intr-un cat mod delicat, asociind-o albului. Te poti juca si cu alte tonalitati de roz, insa nu exagera. Odata aleasa aceasta varianta, pastreaza totul cat mai simplu. Inlocuieste husele de scaune cu scaune propriu-zise din lemn alb. Foloseste aranjamente florale compacte in locul celor inalte si nu uita de diafanele panglici.
Inspiratie: florile de cires.

 

Roz sters

GALBEN CITRON


Galben citron

Galbenul este o culoare pura, stralucitoare si placuta. Nu incape nici o indoiala ca va radia intregul decor, alegand aceasta culoare de baza. Fiind de o tonalitate puternica, asocierea in decor trebuie facuta cu alb ori gri-cenusiu. Lumanarile si beculetele suspendate vor completa cel mai bine peisajul, mai ales dupa apusul soarelui. Artificiile de tonalitati pornite de la aceasta culoare vor denota cu siguranta bucuria si caldura atmosferei. Iar un mic canar intr-o colivie suspendata va mentine cel mai bine “muzica de fundal”.
Inspiratie: lamaia.

 

Galben citron

 

MOV LILIACHIU


Mov liliachiu

Aceasta culoare, chiar si intr-o nuanta pala, este destul de puternica. Asadar, trebuie folosita cu atentie. Dar acest lucru nu te impiedica sa o introduci chiar in rochiile domnisoarelor de onoare. Alaturata verdelui inchis al frunzelor, aceasta combinatie duce cu gandul la natura. Grejul este iarasi o alta nuanta potrivita, care se poate asocia. Aceasta este un pic rustica si cere ca ornamentarea salii sa duca cu gandul cat mai mult la primavara, daca nunta nu se poate desfasura chiar intr-un spatiu deschis. Alege obiecte vintage, pe care sa le decorezi cu nuanta respectiva, fie ca este vorba despre flori, prajituri sau marturii. Iar pentru ca atmosfera sa fie intr-adevar speciala, presara cateva mure in boluri de lemn la fiecare masa. Astfel, cu siguranta vei mentine prospetimea decorului.
Inspiratie: florile de liliac.

 

Mov liliachiu

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.