Nunta in stil militar

Nunta in stil militar

Frumusetea regala a unei nunti in stil militar este o experienta de neuitat. Pentru miresele si mirii care au ales sa introduca traditii si tinute militaresti in ceremonie lor va fi un moment superb, important si semnificativ.

Nuntile militare sunt o onoare rezervata pentru orice barbat sau femeie – indiferent de gradul pe care il poarta, ofiter sau cadet – care serveste sau a servit tara la un moment dat. Si fiecare ramura din armata, marina sau aviatir are propriile traditii.

 

 

 

 

 

Tinutele mirilor

 

decor


In functie de gradul detinut, tanara pereche poate alege serviciile publice, mai degraba decat sa fie casatoriti intr-o capela militara. Miresele pot opta pentru o rochie de mireasa cu elemente militare sau o uniforma militara. Oaspetii sunt obligati sa se salute intre ei militareste si cu respect.

Uniformele militaresti sunt un semn vizibil al nuntilor militare. In timp ce femeile opteaza pentru o rochie de mireasa clasica, barbatii aleg sa poarte la nunta uniforma militara in locul unui costum elegant.

Decorul ceremoniei

 

decor


Anumite cupluri includ culorile specifice armatei in decorul ceremoniei, de la flori, rochiile de domnisoare de onoare pana la platourile folosite pentru meniu. Participantii care nu au niciun grad in armata pot purta esarfe in culorile armatei pentru a se simti parte din membrii care servesc tara.

Multe nunti militare includ un arc de sabie sub care mireasa si mirele ies din biserica. In functie de protocoalele specifice ramurii militare, arcul de sabii este format in diferite momente ale nuntii.

Arcurile in aer liber sunt formate de pe treptele bisericii, iar sabiile sunt ridicate in sus suficient pentru a permite noului cuplu sa treaca pe dedesupt. De obicei, in momentul in care cuplul ajunge la sfarsitul arcului, ultima sabie este lasata jos, iar tinerii casatoriti trebuie sa se sarute.

Tortul miresei

Pentru un tort in stil militar trebuie sa apelezi la o cofetarie specializata, acolo vei gasi meniuri cu diferite modele de torturi. Un tort in culorile armatei, marine sau aviatiei si cu un mic caracter in locul mascotelor miri va fi ideal.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.